Ionuț a avut parte de un sfârșit cumplit  în Germania. Bărbatul a încercat să facă o glumă, să își sperie colegul de cameră, însă a alunecat și a căzut de la etajul cinci al blocului în care locuia. Sute de oameni s-au strâns în jurul trupului neînsuflețit al tânărului care a murit pe loc după impactul cu solul.

Citește si: O româncă a murit, după ce a căzut cu mașina într-un canal și nu a putut desface centura

Românul a lăsat în urma lui două fetițe orfane. Bărbatul a ieșit pe geamul unui apartament de la etajul cinci și s-a agățat de fațada clădirii. La un moment dat, acesta nu a mai reușit să se țină, a alunecat și a căzut.

A încercat să facă o glumă care s-a soldat cu moartea

În jur de 100 de trecători au fost martori la evenimentul nefericit. Ei au sunat imediat la poliție, iar oamenii legii au ajuns imediat la fața locului. Bărbatul de 38 de ani a murit pe loc din cauza rănilor suferite.

„Pentru moment, presupunem că este vorba de un accident. Încă verificăm și alte ipoteze”, a declarat pentru publicația germană un purtător de cuvânt al poliției din Halle.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește si: Un bărbat a murit strivit după ce copilul de 3 ani a eliberat frâna de mână

Oamenii legii iau în calcul și varianta sinuciderii. Totuși, un martor a declarat că omul nu s-a aruncat de la etaj, ci s-a dezechilibrat și a căzut, în timp ce voia să-i facă o glumă unui coleg. Avea de gând să intre peste el în cameră și să îl sperie.

Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar înregistrările au fost preluate de criminaliști.

Citește si: Două fete au murit pe loc într-un accident teribil din Constanța

Familia bărbatului este devastată de durere. Ionuț lucra în Germania pentru a-și întreține familia din România. Tânărul este din Onești, era căsătorit și avea două fetițe mici. Un apropiat al lui Ionuț a scris pe un grup de Facebook de români că familia acestuia are nevoie de bani pentru a-i repatria trupul neînsuflețit.

Citește si: Verdict în cazul celor patru muncitori uciși la Iași. Șoferița a făcut declarații tulburătoare în timpul audierilor| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si