Ipoteza halucinanta in cazul mortii Anastasiei Cecati si a sotului ei! "Cineva poate i-a ucis pe ambii. Fata avea legaturi stranii cu..."
Life

Ipoteza halucinanta in cazul mortii Anastasiei Cecati si a sotului ei! "Cineva poate i-a ucis pe ambii. Fata avea legaturi stranii cu..."

I. I.
22 feb 2018

Moartea tragica a cuplului de basarabeni Anastasia Cecati si Alexei Mitachi, sotul ei, au ridicat multe semne de intrebare

Politistii au concluzionat pana acum ca a fost o crima domestica, in urma izbucnirii unui conflict intre cei doi soti. Dupa ce si-ar fi ucis sotia, medicul Alexei Mitachi s-a aruncat de la balcon, trupul lui fiind gasit fara suflare in fata blocului.

Cu toate astea, nu a existat un bilet de adio ci doar marturia unor rude care au declarat ca Alexei Mitachi i-a sunat in acea zi si le-a spus sa aiba grija de fetita lui si a Anastasiei, de doar 3 saptamani.

O ipoteza socanta a aparut pe internet si care ia in calcul si posibilitatea ca cei doi soti sa fi fost ambii victime.

"Nimeni in realitate nu ştie dacă crima a fost comisa sau nu de Alexei ,poate fata aceasta avea legături stranii cu diferiţi sponsori ea fiind in Dubai şi poate cineva i-a ucis pe ambii. De ce nu au dus la expertiza arma cu care s-a savirsit crima .In scara blocului unde locuia ea, nu s-a văzut întrind persoane suspecte ? Nu este video supraveghere?", este unul din comentariile care apar pe pagina de facebook a lui Alexei Mitachi.

"Nu judecati oameni. Fiecare sa avem grija de noi si de Pacatele Noastre. Domnul sa te ierte Alexei si sa te aiba in Paza Lui. Cred ca foarte multi ne vom ruga ca Bunatatea Sufleteasca care ai avuto pe acest Pamint sa te Ajute sa ajungi si tu in rind cu cei drepti!!! Domnul Sa Va odihneasca sufletele in Pace!", a mai spus un alt utilizator.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook