Cei doi copii minori ai familiei Bellantoni au urmat de mai bine de un an cursurile unei școli private de înot din cadrul unei clădiri de stat din Capitală. Chef Amalia spune că la un moment dat, patroana clădirii a dat un ordin potrivit căruia atât ei cât și cei doi minori să nu mai poată avea acces în cadrul școlii de înot, pe motiv că au cetățenie italiană.

Citeste si: Captură impresionantă făcută de Poliția Română

Mai mult decât atât, patroana clădirii i-a impus profesoarei școlii de înot să nu îndrăznească să treacă peste decizia ei, altfel îi va desface contractul de muncă.

Revoltat peste măsură, soțul Amaliei, Domenico Bellantoni, a depus deja o plângere penală în acest sens și acuză patroana clădirii de fapte de rasism și abuz de putere.

"Directoarea acestei cladirii publice a amenintat-o si a interzis patroanei scolii de inot ca incepand de luna aceasta nici noi si nici copiii nostri nu au dreptul sa treaca pragul acestei cladiri publice din motive ca suntem italieni.
Precizez ca nu cunoastem cum se numeste persoana in cauza impotriva careia vrem ca facem plangere pentru actiuni de rasism conform art. 369 si art. 77 lit.

H Cod Penal.
Va cerem identificare acestei persoane si luarea masurilor legale ce se impun in aceasta situatie.”, se arată în plângerea depusă de familia Bellantoni. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: SUA, Rusia şi Brazilia, excluse de pe lista celor 14 destinaţii considerate sigure de UE începând de miercuri

De altfel, nu este pentru prima dată când familia Bellantoni întâmpină astfel de probleme. De la izbucnirea pandemiei de coronavirus în Europa, cei doi băieți ai familiei Bellantoni au fost batjocoriți în nenumărate rânduri la școală și întrebați în fiecare zi dacă părinții lor sunt infectați cu Covid-19.

Familia Bellantoni patronează un restaurant cu specific italian în Capitală, acolo unde toți angajații sunt de naționalitate italiană. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Wowbiz.ro, chef Amalia povestea că oamenii se temeau să mai intre în restaurantul lor și adresau injurii și comentarii acide atunci când treceau pe lângă local.

Citeste si: Sicilianca Amalia, amenințată cu moartea! S-a întâmplat din cauza lui chef Cătălin Scărlătescu

Cine este Amalia Bellantoni?

Amalia Bellantoni a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la un cunoscut talent show culinar din România. Este măritată cu Domenico Bellantoni, care a primit titulatura de Ambasador al bucătăriei siciliene în lume. Cei doi conduc o afacere de familie în România.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si