Irina Loghin a fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile! Celebra cântăreaţă de muzică populară a primit hârtie de la Serviciul de Colectare şi Executare silită!

În decembrie 2017, Irina Loghin a fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile făcute de firma sa.

Matei Vaihan, joi 15 noiembrie 2018 , 08:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La finalul anului trecut, Irina Loghin a fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile aflate pe numele firmei sale, "Floare de colţ SRL", pe care a înfiinţat-o în martie 2017. Pe 4 decembrie 2017, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice - Serviciul Colectare şi Executare Silită a emis o listă cu mai multe firme cu datorii, printre care şi cea a Irinei Loghin.

Irina Loghin a fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile. A avut termen 15 zile pentru a le achita

„În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în document.â

Irina Loghin a fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile. Restanţeţe firmei erau de doar 3.072 lei

E clar că Irina Loghin a fost somată de Fisc să-şi plătească datoriile. Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, "Floare de colţ SRL" avea, la finalul lui 2017, datorii de 3.072 de lei. Deşi a avut doar 9 luni de activitate în 2017, firma Irinei Loghin a bifat un profit net de 136.701 lei, ceea ce înseamnă că, în medie, a produs 15.189 lei (3.300 de euro) pe lună.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si