Israela Vodovoz a fost inmormantata in secret. Cine a fost prezent la ceremonie

Israela Vodovoz a fost inmormantata in mare secret, in Israel. La inmormantare au participat doar copiii si rudele apropiate.

M. P., vineri 16 martie 2018 , 14:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Israela Vodovoz a fost gasita moarta pe 9 martie in baia din locuinta sa. Trupul neinsufletit al femeii de afaceri a fost ridicat miercuri de la IML, pentru a fi transportat in Israel.

Israela a fost inmormantat joi, 15 martie, dupa ritualul specific religiei ei, a marturisit avocata sa. Copiii ei au fost cei care s-au ocupat de costurile necesare repatrierii trupului.

„Trupul a fost repatriat si ieri a fost inmormantata cu toate ritualurile aferente”, a declarat Rodica Bucur, avocata Israelei Vodovoz, la un post tv.

Israela Vodovoz a fost inmormantata conform traditiei din religia mozaica. Slujbele funerare sunt complet diferite de cele crestine.

Evreii trateaza cu mult respect corpul celui mort. Dupa deces, urmeaza Taharah, o etapa reprezentata de spalarea trupului pentru ingropare. Sunt spuse rugaciuni pentru iertarea pacatelor decedatului, iar corpul este invelit intr-o panza alba. Dupa invelirea trupului, corpul nu mai trebuie sa fie atins de nimeni. La inmormantare au voie sa participe doar fete mai mari de 12 ani si baieti peste 13 ani, potrivit cancan.ro.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si