Iubita lui Liviu Dragnea a luat masterul in diplomatie si negocieri! Irina Tanase a obtinut nota 9 la examenul final!

Dupa ce a absolvit SNSPA, iubita lui Liviu Dragnea a luat masterul in diplomatie si negocieri. Irina Tanase se pregateste de o cariera diplomatica.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan sâmbătă 08 septembrie 2018 , 10:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inscrisa la „Scoala nationala de Studii Politice si Administrative” (SNSPA), iubita lui Liviu Dragnea a luat masterul in diplomatie si negocieri. Irina Tanase a studiat la „departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana”, fiind tentata de o cariera in politica externa, daca este sa tinem cont de specializarea pe care si-a ales-o.

Vara trecuta, iubita lui Dragnea si-a dat masteratul in „Diplomatie si negocieri”, luand nota 9 la examenul de dizertatie. 

Iubita lui Liviu Dragnea a luat masterul in diplomatie si negocieri. Irina Tanase poate lucra la Corpul Diplomatic

Conform site-ului SNSPA, la absolvire, masteranzii au numeroase optiuni:  “Corpul Diplomatic şi Consular al României, în administraţia publică centrală şi locală sau chiar în cadrul organizaţiilor internaţionale la care România este parte (Organizaţia Naţiunilor Unite cu diversele ei agenţii, Uniunea Europeană, Organizaţia pentru   Securitate şi Cooperare în Europa, Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, Consiliul Europei, Banca Mondială)”

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: „Din păcate” Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol, chiar în ziua nunții! Puțini știau- wowbiz.ro

Iubita lui Liviu Dragnea a luat masterul in diplomatie si negocieri. Irina i-a fost asistenta la Ministerul Dezvoltarii

De curand, iubita lui Liviu Dragnea a luat masterul in diplomatie si negocieri. Irina Tanase mai poate lucra pentru „Centre de reflecţie/ think-tank-uri din ţară şi din străinătate, mass media specializată, departamente de analiză şi cercetare în companii internaţionale, firme de consultanţă; organizaţii non-guvernamentale, asociaţii şi fundaţii internaţionale. In trecut, Irina Tanase a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD şi fost secretar general al partidului, iar in 2013 a plecat la Ministerul Dezvoltării, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si