Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban după ce acesta a comis o eroare în timpul unei discuții. După o ședință de Guvern, premierul Orban a ieșit pentru a oferi câteva declarații presei. “De asemenea, am discutat măsuri pentru a CREȘTE riscul de infectare în spitale a cadrelor medicale și a pacienților”, a spus Orban.

Citeste si: Liviu Dragnea, operat de urgenta! Incident socant petrecut in inchisoare

Citeste si: Cum este afectat Liviu Dragnea de coronavirus? Fostul lider PSD are interzis la vizite conjugale iar dosarul de eliberare ar putea fi amânat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Probabil obosit și grăbit, Ludovic Orban a spus "crește" în loc de "scădea", iar eroare sa a fost taxată pe paginile de socializare. Irina Tănase, ubita lui Dragnea, a văzut și ea greșeala premierului și a postat-o pe Instastory. „What?”, a scris Irina, care nu se mira la fel la erorile grosolane ale fostului premier Viorica Dăncilă.

( vezi ce scandal uriaș este în familia ministrului Florin Cîțu)

Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban. Irina Tănase e izolată la domiciliu

WOWbiz.ro a dezvăluit că iubita lui Liviu Dragnea stă izolată la domiciliu de când în România s-a instituit starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru a nu se plictisi, Irina Tănase a invitat-o la ea acasă pe buna sa prietenă, Sânziana, care îi este și parteneră de afaceri la biroul său de mediator.

Irina a postat pe Instastory un mesaj în care a dezvăluit ce fac ea și Sânziana în izolarea de la domiciliu:  “Lucruri de făcut de mâncat, de dormit, de uitat la Netflix, de repetat toate aceste lucruri. Dar, înainte de toate, de servit o cafea”.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

  Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai 2019, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si