Iubitul Elenei Udrea, declaraţii exclusive la Teo Show! "E o mamă implicată, responsabilă" - Adrian Alexandrov, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viaţa lui

Iubitul Elenei Udrea, declaraţii exclusive la Teo Show! "E o mamă implicată, responsabilă" - Adrian Alexandrov, dezvăluiri în emisiunea lui Teo Trandafir despre cel mai greu moment din viaţa lui

R.L., marți 18 iunie 2019 , 16:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a stat de vorbă cu Teo Trandafir şi Bursucu. În exclusivitate pentru Teo Show, iubitul Elenei Udrea a vorbit despre perioada grea prin care trece de când este nevoit să stea departe de familia sa. Elena Udrea şi fetiţa, Eva Maria, sunt în America Latină, Alexandrov trebuie să se întoarcă periodic în România pentru a gestiona afacerile.

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a povestit care a fost cel mai greu moment din viaţa lui.

S-a petrecut când a fost nevoit să o ducă pe fetiţa lui în închisoare, acolo unde se afla Elena Udrea: "Mi-a căzut cerul în cap!"

Ce declaraţii a dat Adrian Alexandrov în direct la Teo Show:

Am dat un interviu la un moment dat, am spus ceva, a fost interpretat, am zis că e mai bine să se aşeze un pic lucrurile.

Avem momentele noastre frumoase. Partea mai urâtă a lucrurilor pe noi ne-a întărit în relaţie. Momentele nu au fost plăcute pentru noi, dar ne-au întărit.

E o situaţia mai complicată. Nu îmi e uşor să fac drumurile acestea, să stau aici, în România. Am un business, trebuie să mă ocup. Bucuria mea e să-mi văd copilul. O dată la o lună şi jumătate mă întorc aici pentru o săptămână-două, ca să mă ocup de afacerile mele.

Ştiu că urmează să plec, încerc să mă bucur de fiecare clipă alături de ele, timpul trece mult mai repede. Când sunt aici, dorul e foarte greu. Vorbim la telefon, îmi trimite poze şi clipuri. Când văd câte un bebeluş, intru în depresie. Creşte foarte repede. Pare că începe să înţeleagă din ce în ce mai multe. Trebuie să o botezăm. Are o problemă: nu vrea să stea în braţe decât la Elena sau la bunica.
Ne gândim cum o să fie când o va lua preotul în braţe ca s-o bage în cadelniţă. Vrem să facem botezul cât mai repede. Era mai uşor la trei luni. Nu am stabilit când, nu am stabilit naşii.

Elena... am văzut o mare schimbare la ea. E foarte implicată, responsabilă. Are mare ajutor din partea mamei ei. Dorul Elenei faţă de ce e aici există, speră să se întoarcă la un moment dat.

Eu îmi doresc ca fiica mea să crească aici. Costa Rica e departe. Sper să se întâmple. Sper să revină amândouă în ţară. Aş vrea să meargă la şcoală aici, nu în altă parte.

Cred că mă voi uita în urmă cu recunoştinţă, m-au maturizat lunile în care am fost singur cu copilul. Bucurie că am depăşit acele momente. Au fost groaznice. Dar odată ce am trecut peste ele, sunt mai puternic, m-au întărit.

Dacă nu m-au doborât...

Cel mai trist moment din viaţa mea a fost... Ştiţi povestea când ne-au prins pe stradă. Când am văzut agenţii, am crezut că oamenii ăia vor să-şi facă poze cu ea, nu mi-am dat seama că nu mai suntem în România. Nu înţelegeam ce se întâmplă! Au luat-o! Mama ei era cea mai panicată. Drumul până acasă nu l-am simţit, nu ştiam dacă fetiţa va putea mânca laptele praf. M-am dus la sediul Interpol, mi-a spus că trebuie să aduc copilul aici, am reuşit să trecem peste etapa asta. Cel mai trist moment a fost că a reuşit să vadă fetiţa abia după vreo 10 zile. Momentul în care m-a văzut... A început să plângă, a căzut cerul pe mine. M-am blocat! Nu a fost deloc plăcut!

Este o fetiţă puternică. Mănâncă, doarme noaptea.

Voiam băiat. Acum, dacă stau să mă gândesc, aş mai vrea două-trei fetiţe. E frumoasă, e puternică, nu plânge, zâmbeşte tot timpul, doarme, mănâncă. Cel mai frumos sentiment este să o vezi zâmbind dimineaţa. Uiţi de toate problemele!

Nu avem de ales. Ne-am propus să facem şi nunta, dar nu depinde de noi. Nu avem stabilit nimic oficial, nu ştim dacă stă acolo, dacă vine în ţară. Vom lua decizia apoi. Dacă rămâne în Costa Rica, vom fi nevoiţi să o botezăm într-o biserică catolică. Dacă vine aici, vom face un botez ortodox.

Dezamăgirea nu mai are loc. Ne place să căutăm soluţii.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Incredibil! Ce s-a întâmplat în tabăra Războinicilor în timpul nopții? Camerele de... Incredibil! Ce s-a întâmplat în tabăra Războinicilor în timpul nopții? Camerele de filmat au surprins totul!
spotmedia.ro
Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum... Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum poate fi făcută diferența
b1.ro
Zanni de la Survivor, mărturii cutremurătoare despre perioada grea în care a stat la... Zanni de la Survivor, mărturii cutremurătoare despre perioada grea în care a stat la orfelinat: „Eram ca un animal / Nu știam că sunt băiat/ A fost teribil"
monitorulcj.ro
Clujeanca Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision 2021. VIDEO Clujeanca Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision 2021. VIDEO
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si