Iubitul Simonei Halep a donat o suma uriasa pentru Gigi Becali! Theo Pasa a dat bani pentru partidul infiintat de milionarul din Pipera!

In urma cu mai bine de 10 ani, iubitul Simonei Halep a donat o suma uriasa pentru Gigi Becali, virand 78.000 de lei in conturile Partidului Noua Generatie.

Matei Vaihan, miercuri 11 aprilie 2018 , 20:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In 2007, iubitul Simonei Halep a donat o suma uriasa pentru Gigi Becali. Numele lui Theo Pasa apare pe o lista cu persoane fizice care au facut donatii a caror valoare cumulata depaseste 10 salarii de baza minime brute pe tara, acesta virand 78.000 de lei (aproximativ 17.000 de euro) in conturile Partidului Noua Generatie, infiintat de Gigi Becali.

Iubitul Simonei Halep a donat o suma uriasa pentru Gigi Becali. Partidul lui Gigi nu a avut succes

Theo Pasa este machidon, la fel ca Gigi Becali, iar pe lista respectiva se regasesc mai multi aromani care au dat bani pentru partidul latifundiarului din Pipera. Din pacate pentru Becali, PNG nu a avut succes, desfiintandu-se in perioada in care acesta a stat la puscarie si reinfiintandu-se sub o noua titulatura, PNG-Crestin democrat.

Iubitul Simonei Halep a donat o suma uriasa pentru Gigi Becali. Theo Pasa a fost interesat de afaceri, nu de politica

In trecut, iubitul Simonei Halep a donat o suma uriasa pentru Gigi Becali, dar Theo Pasa nu a fost interesat de politica, ci de afaceri. El a administrat un club de pe litoral, apoi s-a asociat cu Lucian Becali si Joshua Castellano la Bamboo din Miami. Pasa a stat mai multi ani in Florida, pana cand clubul a fost inchis. De altfel, tot la Miami s-a apropiat de Simona Halep, sustinand-o in timpul turneului organizat in oras.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si