Jador de la Puterea Dragostei, adevărul despre femeile din viața sa: "Se spune că am relație cu Georgiana, Cristina Pucean și cu o fata brunetă"

Jador de la Puterea Dragostei a vorbit, într-un vlog, despre femeile despre care se spune că-i sunt iubite.

Author: A.N.C duminică 22 decembrie 2019 , 16:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jador de la Puterea Dragostei și-a deschis sufletul în fața admiratorilor și a vorbit pentru prima data despre Georgiana, Cristina Pucean, Simina și Loredana Chivu.

Jador de la Puterea Dragostei, adevărul despre femeile din viața sa

"Sunt foarte serios în ceea ce spun în acest vlog. Toată lumea spune că am relație cu Georgiana, Cristina Pucean și cu o fata brunetă. Ba nu mai sunt cu ele, ba că sunt cu Georgiana de 7 ani. Trebuie să înțelegeți că din Youtube se fac niște bani, nu mulți, eu nu fac asta pentru bani, am alte surse de venit.

Să le luam pe rând. Eu cu Georgiana am fost împreună acum 5 ani, a fost o relație frumoasă, ne-am certat, ne-am despărțit.

Cristina Pucean, eu cu fata asta nu am o relație. Vorbim, ne tatonăm, avem o relație de prietenie. Mai vorbim.

Fostele sunt fete importante din viața noastră. Cum m-am întâlnit și cu Simina, m-am întâlnit și cu fata asta. Am dat-o pe Simina exemplu pentru că pe ea o știți de la televizor, n-am alte motive, nu o mai iubesc sau ceva.

Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei”: „Mi-e frică să vină Turcu în emisiune! E prea posesiv!”

Citeste si: Simina de la „Puterea Dragostei”: „Fac bani și când sunt însărcinată, chiar dacă am picioarele umflate!”

Citeste si: Nelson Mondialu îl pune la zid pe Iancu de la „Puterea Dragostei”: „Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!”

Despre Simina nu mai merge să vorbim din astea, să spunem că e copilul meu, nu e frumos, ea e o femeie măritată acum. Femeia are o relație, un copil, nu mai putem să spunem asta despre ea. Eu am iubit-o foarte mult pe Simina, din suflet, nu-mi pare rău că am iubit-o.

N-am avut contact sexual cu ea. O respect foarte mult. Nu am relație nici cu ea. Dacă aveți întrebări, vă rog să mi le adresați mie. Nu vă mai uitați la vloguri, nu credeți tot ce se spune. Dacă o să am o relație o să vă spun eu. Să se țină cont de faptul că sunt și eu bărbat, mă rog, un bărbat este cel care are familie.

Alex Zănoagă e un bărbat acum, el are familie acum, este bărbat. Eu nu sunt momentan pentru că nu am familie. Acum mă concentrez pe cariera mea. Aștept toate întrebările la comentariile de pe Youtube", a spus Jador de la Puterea Dragostei într-un vlog.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si