Jador de la Puterea Dragostei i-a dăruit surioarei mai mici cadoul mult visat. Reacția de neprețuit a micuței Anastasia

După ce a părăsit casa Puterea Dragostei și a revenit în țară, Jador s-a dus acasă la familie, însă nu înainte de a-i cumpăra surioarei Anastasia o jucărie pe care cea mică și-o dorea de mult timp.

M.A., miercuri 05 februarie 2020 , 10:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În ultimul filmuleț postat de Jador, cântărețul spune că are o misiune de îndeplinit înainte de a ajunge la casa familiei sale din Bacău. Anastasia, surioara de 7 ani a lui Jador, i-a pus o condiție:

„Mi-a zis așa: băi, tu când vii acasă să îmi aduci păpușă! Și eu trebuie acum să îi aduc fetei o păpușă care nu știu ce face.”, le-a spus Jador fanilor în cel mai recent filmuleț postat.

Jador a respectat întocmai cerința surorii sale și a mers imediat la mall, acolo unde a făcut tot posibilul să găsească păpușa pe care și-o dorește „Siuța”.

„Așa e când ai frați mai mici. Trebuie să le faci poftele!”, a completat Jador.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Bianca?!

Păpușa pe care și-o dorește Anastasia e una specială. Jucăria imită comportamentul unui bebeluș: trebuie hrănită și să îi fie schimbat scutecul. Pentru păpușa mult dorită de surioara Anastasia, Jador a scos din buzunar 250 de lei.

Diversiunea creată de Jador

„Am ajuns și o să îi zic că n-am adus păpușa!”, le-a spus cântărețul fanilor despre planul pe care l-a pus la cale.

Citeste si: Dragoste la prima vedere! Pe cine a pus ochii Cătălin, noul mascul feroce de la Puterea Dragostei?

Cum a ajuns acasă, Jador a fost întâmpinat de sora cea mică. Anastasia l-a întrebat nerăbdătoare dacă i-a adus jucăria promisă.

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp vor petrece împreună Ziua îndrăgostiţilor! Cei doi vor pleca la Bruxelles!

Inițial, cântărețul a i-a spus surorii sale că a uitat, însă a fost surprins în momentul în care Anastasia i-a replicat imediat: „Nu are nimic!”.

Jador a rugat-o pe cea mică să îi aducă papucii de afară.

În momentul în care Anastasia a ieșit afară și a văzut jucăria, bucuria ei a fost una de nedescris.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si