Jador de la „Puterea Dragostei”, la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella: „Așa am simțit...e o femeie greu de atins!”. Concurentul s-a îndrăgostit de blondă

Jador de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit de Ligia, după sărutul dintre ei. Bărbatul susține că este o femeie greu de atins și a simțit să o sărute, fără să se gândească la Ella.

G.B., duminică 02 februarie 2020 , 12:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Jador de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit de Ligia, fostă concurentă a emisiunii care a reintrat în casă. „Așa am simțit, să o pup...sunt instabil emoțional. Nu a fost o joacă. Mi-e dragă. Ligi mi se pare o femeie greu de atins. Nu poate să o obține oricine. Se respectă.” a declarat Jador.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Livian Pop i-a adresat o întrebare Ligiei de la „Puterea Dragostei”: „Ligi te-ai descalifica cu Jador?” însă concurenta a replicat: „E prea mult!”.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Bianca Comănici a adăugat că lui Jador îi plac femeile care se lasă greu, iar Andreea a menționat că și pe a plăcut-o mult Jador și că din cele șase fete, ea a fost aleasa lui din prima.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella: „Așa am simțit...e o femeie greu de atins!”. Concurentul s-a îndrăgostit de blondă

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Ella de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „Jador plângea la telefon că mă iubește! Condamnați-mă! Dacă plâng, mă victimizez...”. Concurenta a plâns încontinuu după sărutul dintre Jador și Ligia.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Întrebat de Andreea Mantea dacă simte că Ella îl iubește, Jador a transmis: „Uneori am simțit că mă iubește, uneori nu! Dar cum m-am simțit eu, Ella, când m-a sunat Culiță să mă întrebe dacă poate să facă ceva cu tine? Până și joaca cu Philip m-a dernjat!”.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Ella de la „Puterea Dragostei” susține: „Adică tu ai sentimente față de mine și acum. Recunoaște că ai sentimente față de mine!”.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” s-a tatuat. Cu gândul la cine și-a făcut tatuajul

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Jador a replicat: „Sentimente la mine există de trei ori mai multe ca la tine...dar eu nu pot fi cu o femeie care...”.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Ella susține că Jador nu o place pe Ligia, pentru că e imposibil să aibă ceva cu ea, din moment ce de la început el a vorbit urât despre ea și a avut o părere proastă. Concurenții emisiunii au sfătuit-o pe Ella să-l uite pe Jador, să treacă peste asta și de asemenea să meargă la psiholog.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Ella de la „Puterea Dragostei”: „Ligi, tu nu ești genul lui Jador! Eu am vorbit cu el despre asta.”

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Andreea Pirui a intervenit în conflictul dintre cei doi și a menționat că asta este o dramă, că s-au despărțit oamenii cu copii și că Ella nu-l place pe Jador ci doar se victimizeză.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Jador de la „Puterea Drgostei”: „Mie îmi place Ligi și fizic și psihic. Asta nu înseamnă că vreau ceva cu ea. Cu Ella nu mai vreau nimic, am iubit-o, dar asta e. Sincer, vreau să nu se mai îndrăgostească nimeni de mine!”.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella

Citeste si: Vezi unde a fost surprinsă Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” la miez de noapte. Fanii sunt înmărmuriți

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Jador de la „Puterea Dragostei” își dorește să părăsească emisiunea din nou.

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella

Jador de la „Puterea Dragostei” la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella. Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei” atac dur la adresa lui Dani Mocanu și anunț pentru Andy Adetu: „Ne vedem în instanță!”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si