Jador de la „Puterea Dragostei”, în plină pandemie de coronavirus: „Iartă-mă!”

Jador de la „Puterea Dragostei” a lansat mesajul în plină pandemie coronavirus: „Iartă-mă!”. Fostul concurent al emisiunii difuzate pe Kanal D a scos un nou hit.

G.B., luni 30 martie 2020 , 17:06

jador iartă-mă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Tot ce am făcut în viața mea, acum mi se întoarce. Asta pățim toți care avem în noi păcate, daia cerșesc acum iubire. Femeie iartă-mă să-mi spăl păcatul, tu m-ai vrut pe mine, nu pe altul...” sunt câteva din versurile melodiei scoase de Jador de la „Puterea Dragostei”.

jador iartă-mă

Citeste si: Provocare inedită pentru Jador de la Puterea Dragostei: melodii celebre din România, transformate în manele

jador iartă-mă

Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei” luptă cu Bianca Comănici pentru inima lui Livian: „Ea se vede că te vrea, dar tu nu...se vede clar!”

Jador de la „Puterea Dragostei”, în plină pandemie de coronavirus: „Iartă-mă!”

jador iartă-mă

Melodia lui Jador de la „Puterea Dragostei” se bucură de un mare succes și a făcut în scurt timp în jur de 1.759.426 de vizionări.

Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei”, văzută în brațele unui bărbat chiar de ziua ei

Citeste si: Livian are o relație cu o persoană din staff-ul emisiunii? Concurentul de la "Puterea Dragostei" a clarificat totul


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși... Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși favorit...” Nu s-a mai putut abține și i-a spus totul în față!
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si