Ligi și Oprică. Scandal în emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D. Ligi Și Andreea Oprică se atacă cu replici dure și se jignesc fără rușine. „Ți-aș zice ceva, dar e spre rușinea mea, nu pot să am un vocabular la fel de dezgustător ca și al tău. E replica ta, nu mâ stârni. Ești o rușine la 31 de ani! Mi-ar fi jenă să fiu ca tine.”

a spus Ligi de la „Puterea Dragostei” către Andreea Oprică.

ligi și oprică

Război în Casa „Puterea Dragostei” după filmările compromițătoare cu Ligi: „Ești o rușine la 31 de ani!”

Ligi și Oprică.  Andreea Oprică nu a rezistat și a replicat: „Nu mă deranjează...mda...sunt o doamnă eu. Are dreptate Philip ce să vezi...te dai doamnă, dar nu ești. Pa pa cu tu la la! Cum facem? Băi fato, vezi de treaba ta. Eu momentan sunt Andreea Oprică și nu mi-e frică de nimeni. Hai că vorbim de rușine...și sunt filmări cu tine în pat. Despre mine nu o să se aducă niciodată video.”.

Ligi și Oprică. Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus care i-a scuipat pe medici! Cristi Mitrea e hotărât: ”Intru cu parul peste ăla!”

ligi și oprică

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ligi și Oprică. Ligi de la „Puterea Dragostei” a spus: „Eram în pat cu blana pe mine și Philip m-a filmat.

Mi-ar fi greață să te văd pe tine. Mai pune-ți niște acid și după să apari la televizor...știu că nu ai...că nu ai bani. Ai văzut o blană sub o pătură, obraznico. Și dacă eram în lenjerie, doar nu vrei să dorm cu blana pe mine. Astea sunt dovezi de grădi.”

Ligi și Oprică. Citeste si: Concurentă „Puterea Dragostei”, complet nemachiată. Imagini fabuloase cu focoasa brunetă

ligi și oprică

Ligi și Oprică. „Asta înseamnă rușine. Despre mine nu o să se aducă video, nimic. Stai cuminte că eu am acid de la mama natură, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt naturală, nu ca tine botoxată. Ești plictisitoare, Ligi! Eu te evit că ești boring pentru mine, cum facem?” a menționat Andreea Oprică de la „Puterea Dragostei”.

Ligi și Oprică. Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” lasă tot și pleacă din calea Coronavirusului

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

ligi și oprică

Ligi și Oprică. Citeste si: Va mai amintiti de Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"? Aceasta a recurs la o noua interventie estetica! Iata cum arata in prezent!

Ligi de la „Puterea Dragostei” a format un cuplu controversat cu Philip, în casa iubirii de la Kanal D. Concurentul a făcut public un clip video compromițător cu Ligi de la „Puterea Dragostei” de pe vremea de când erau împreună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si