E drept, politistii si paznicii din Occident s-au dovedit mult mai slab pregatiti decat banditii nostri. Dovada stau imaginile senzationale surprinse de 11 camere de supraveghere! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

O strada de lux din Italia, de-o parte si de alta sunt magazinele celor mai faimoase brand-uri din lume. Seara e ploaioasa, rece, cu toate astea in zona sunt multi turisti.

Multi nu pot decat sa se uite la vitrinele unde pot admira cele mai scumpe ceasuri si diamante din lume.  Nu lipsesc nici clientii cu bani. Cativa milionari din Asia se uita nehotarati la bratarile pe care le doresc sa le cumpere. Oare chiar merita sa dea cateva zeci de mii de euro.

In celalalt colt al luxosului magazin de bijuterii, unui domn  i se prezinta o impresionanta colectie de ceasuri.

Ceva straniu se intampla pe strada. Brusc, isi fac aparitia cativa barbati. Abandoneaza  bicicletele si  intra in mare graba intr-o cladire.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Bine instruit, bodyguardul, un munte de om, incearca sa deschida usa antiefractie unei doamne. N-a observat ca femeia e de fapt un barbat deghizat. Pe neasteptate, se declanseaza iadul. Mai multi indivizi cu fetele acoperite si inarmati cu bate, macete si pistoale navalesc in magazin.  Lovesc fara mila in stanga si in dreapta.

Clientii si angajatii raman impietriti de spaima. Nici macar cei insarcinati cu securitatea magazinului nu apuca sa schiteze niciun gest.

Nu stiu cum sa reactioneze, nimeni nu vrea sa faca pe eroul. Unii sunt aruncati la pamant de pamant, altii incearca sa se adaposteasca de armele albe care fac totul tandari si se tarasc sub birouri.

Atacul e de-o violenta cu totul iesita din comun. Hotii stiu ca orice secunda de intarziere ii poate costa libertatea. Lovesc cu topoarele in stanga si in dreapta, spargand vitrine si indesand in genti tot ce le cade in maini. 

Bodyguarzii sunt atat de speriati incat nici nu remarca faptul ca atacatori au pistoale blocate si ar putea fi imobilizati.

Oamenii sunt batuti cu salbaticie, chiar daca nimeni nu se opune. In mai putin de 60 de secunde, ca la un semn, atacatorii se retrag rapid.

Politistii ajung totusi la timp la fata locului. Au o sansa uriasa sa puna mana pe banditi, doar ca actiunea lor e demna de filmele cu Stan si Bran. Priviti imaginile. Hotii le scapa pur si simplu printre degete.

O faza extrem de rusinoasa pentru prestigiul politiei din peninsula. Una dintre agente nici macar nu realizeaza ce se petrece.

Oamenii sunt inca sub imperiul fricii si se plimba haotic de colo-colo. Un client, ranit la coaste si umar, solicita ajutor. In luxosul magazin isi fac aparitia politistii si paramedicii. Se acorda primele ingrijiri medicale.

Abia dupa cateva luni mai tarziu, anchetatorii italieni aveau sa afle ca cei care au comis acest jaf, in valoare de cateva milioane de euro, sunt romani, membri ai celebrei Academii a Infractorilor. Pana la prinderea si pedepsairea lor mai aveau sa treaca ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si