Un adevarat razboi de gherila se duce la Oravita intre autoritati  si contrabandisti. Din nefericire, ultimii par sa castige lupta, terorizand martorii si intimidand autoritatile. 
Prin amenintari, asa incearca interlopii sa inchida gura martorilor si sa-i determine sa-si schimbe declaratiile. Cum au ajuns la ei, cum le-au aflat adresele? Foarte simplu- cu bani se poate orice. Iar bani mafiotii au din belsug. Un investigator sub acoperire, folosit de statul roman povesteste tot.
Din motive de siguranta, identitatea lui nu o putem dezvalui.
 
 
Contrabanda e pe primul loc. nenumarati localnici sunt atrasi in aceasta activiutate criminala. banii multi aduc insa si probleme mari. De pilda, rafuieli in plina strada pentru controlul teritroriului. Iata imaginile surprinse de camerele de supraveghere. O masina taie calea unui autoturism.  Mai  multe persoane inarmate ies la atac. 
Atacul este de o brutalitate inimaginabila. Nu conteaza ca e ziua in amiaza mare iar locul e extrem de aglomerat. mafiorii sunt inarmati cu sabii, bate si topoare Trecatorii au inlemnit de spaima. Nimeni nu indrazneste sa intervina pentru ca mafiotii au protectie. Mituiesc multa lume cu banii obtinuti din contrabanda.
 
Anchetatorii care indraznesc sa le tulbure afacerilor au de suferit.
Masinile politistilor  implicati in anchete sunt vandalizate, victimelor  li se promit sume de bani pentru a-si retrage declaratiile.
10000 de euro sunt bani oriunde in lumea aceasta. Victima i-a refuzat din simplul motiv ca a avut incredere in autoritati.
 
 
Trebuie foarte mult curaj sa infrunti asemenea oameni si sa ai incredere in autoritati. Razbunarile nu intarzie sa apara.
Iata ce inseamna sa-i deranjezi pe mafioti. 
 
Rafuiala are loc noaptea, la adapostul intunericului. Victima este ameintata cu un topor. Lama trece periculos de aproape de frunte . I se cere sa ramana pe loc. In zona isi face aparitia o masina. Din ea tasnesc cateva persoane. Ce urmeaza este lesne de inteles.
Stiu, trebuie curaj si nervi de otel sa poti face fata unor asemenea presiuni, dar cine trebuie sa faca si aceasta meserie pentru ca altfel am fi cu totii la mila infractorilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si