Jandarmerita de 23 de ani a ajuns la spital acuzand ca nu-si mai poate simti picioarele, dupa loviturile primite in Piata Victoriei, vineri seara. Investigatiile medicale au aratat insa ca Stefania nu a suferit nicio fractura a coloanei cervicale. In schimb, ea a ramas cu multiple traumatisme la nivelul capului si corpului, in urma loviturilor repetate incasate de la cativa barbati violenti care au atacat-o in Piata Victoriei.

Oficial, diagnosticul pus de medici este: traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicala, contuzii toraco-abdominale si hematoame la nivelul fetei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Medicii au confirmat ca starea jandarmeritei este buna si ea va fi externata astazi, sau cel mai traziu maine.

De altfel, sambata, Stefania a fost vizitata la Spitalul Floreasca si de ministrul Sanatatii, iar la plecare, Sorina Pintea a declarat: “Femeia jandarm este bine, s-a ridicat din pat, asteapta sa mearga la serviciu.

Nu are fractura de coloana cervicala, are un hematom. Nu este la terapie intensiva”, a specificat Pintea. Ministrul a povestit ca a fost surprinsa de cat de bine este tanara din punct de vedere fizic, ca s-a dat jos din pat si doreste sa se intoarca la munca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si