Stabilit de decenii bune în Germania, Jean Maurer, fiul fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer, le-a dat o veste neaşteptată amicilor săi la sfârşitul anului trecut. Într-o postare pe Facebook care abundă de ironii, bărbatul de 68 de ani, fost prieten la cataramă cu Nicuşor Ceauşescu, anunţă ca şi a treia căsnicie a sa s-a soldat cu un eşec, fiind părăsit de nevastă. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

”Na, ca am ajuns si in ultima zi a anului de pomina 2018. De obicei se fac bilanturi pentru trecut si se creioneaza sperante pentru viitor. Pai, bilantul meu este destul de simplu: m-a parasit nevasta tinerica, pe mine si pe Eric, fiul nostru. Dupa 21 de ani de casnicie. Am fost fericiti? Se pare ca da, daca am stat atata timp impreuna! Se pare ca nu, daca ma uit la modul si viteza cu care m-a parasit. Ca acceleratul de Constanta in sezonul de vara, care duce sindicalisti transpirati la mare, impreuna cu familionul lor incarcat cu bete si cearceafuri pentru cort. Toata viata mea mi-am dorit o sotie cu care sa imbatranesc linistit. Si ca un facut n-am gasit-o. Pe numarul 3 am luat-o fiind deja batran, zicandu-mi ca pacalesc destinul!

Aiurea...., am pierdut-o si pe asta pe la München, cucerita de mediul liber si creativ al artistilor cosmetici de permanent make up.

Numai poponari si lesbiene talentate. Sigur, o inteleg foarte bine. Ma cam subrezisem, mi-au mai cazut si niste dinti, devenisem mai rubicond, albit eram de mult, dar cel mai important lucru a fost ca cu varsta mi s-au lungit excesiv picioarele. Imi venea din ce in ce mai greu sa ajung la ele ca sa-mi trag sosetele. Evitam sa ma aplec pentru ca ma inspaimanta ridicatul si mai eram si bolnav de constipatie.
Intr-un cuvant, moartea pasiunii! Dar ea m-a iubit pana in ultima clipa, ocazie cu care a si plecat ca din pusca. Si mie imi place sa cred acest lucru, pentru ca o minciuna dulce este infinit mai buna decat un adevar amar. Acum, despartiti fiind, ne injuram prin mesaje, atunci cand obosim sa ne declaram reciproc cata dragoste a fost intre noi si ce minunat a fost, dar bine ca s-a terminat odata”,
a încheiat resemnat Jean Maurer. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si