Joc pentru recompensă, în această seară, la “Survivor România”! Primul mini game din acest sezon, disputat între Faimoși și Războinici

Zannidache spune cine este concurentul cel mai afectat de ieșirea Andreei Antonescu din concurs!

Author: Razvan Ilie joi 25 martie 2021 , 11:56

survivor
În ediția din această seară se va disputa primul mini game din acest sezon, o proba care le va testa Faimosilor și Războinicilor, atât viteza de reacție, cât și îndemânarea și forța. 
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În această seară, la ora 20:00, la “Survivor România” se va disputa meciul pentru recompensă, Faimoșii și Războinicii vor evolua pe un traseu mixt, având de înfruntat obstacole, pe sol și pe apă, iar finalul intens ii va solicita la maximum pe concurenții celor două echipe. Îndemnare, viteză, forță și putere de concentrare, de toate acestea vor avea nevoie concurenții de la “Survivor România” pentru a intra în posesia recompensei din această ediție, atât de necesară

pentru a-și menține forța pentru jocurile viitoare în duelul cu adversarii. 

Citeste si: Faimoșii, în lacrimi de bucurie; cum au reacționat, aseară, la mesajele din partea celor mai importante ființe din viața lor

După consiliul anterior de eliminare, cel în care Andreea Antonescu a părăsit competiția ”Survivor România”, în urma deciziei publiclui, Zannidache declara că cel care este afectat profund de plecarea Andreei Antonescu este chiar Cătălin Moroșanu. 

“Și Moro este foarte afectat de plecarea Andreei. Moro, de când a plecat Andreea, a început să se simtă în plus”,  afirmă Zannidache. 

În ediția din această seară se va disputa primul mini game din acest sezon, o proba care le va testa Faimosilor și Războinicilor, atât viteza de reacție, cât și îndemânarea și forța.

Citeste si: Andreea Antonescu, eliminată de la „Survivor România”- „Nu aș putea purta pică nimănui”

 

Care este premiul pentru care vor lupta Faimoșii și Războinicii, în jocul pentru recompensă din această seară, dar și cine va câștiga primul mini game disputat în acest sezon, veți putea afla urmărind o nouă ediție a reality-ului incendiar “Survivor România”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D! 

O nouă ediție a reality-ului incendiar “Survivor România”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D! 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si