VIDEO - Momente emoționante pentru părinții lui Jador. „Mai tot timpul a plâns, nu știa ce se întâmplă cu el"

Revenirea lui Jador în bătălia de la Survirvor România a fost așteptată cu sufletul la gură de fanii artistului, dar mai ales de părinți, care au trăit în ultimele două săptămâni emoții cât pentru un an.

Author: Razvan Ilie duminică 21 martie 2021 , 15:14

jador
Părinții lui Jador, cu sufletul zbuciumat după accidentare
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tatăl lui Jador speră ca accidentarea să nu îi oprească drumul în competiție și e convins că fiul său va lupta până la capăt.

După două săptămâni în care a stat în spital- revenirea lui Jador a emoționat și a șocat deopotrivă faimoșii. Artistul a apărut în cârje printre coechipieri.

Citeste si: Ediția de aseară „Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor

Părinții lui Jador, cu sufletul zbuciumat după accidentarea concurentului

Episodul a fost urmărit cu sufletul la gură de părinții manelistului- care au trăit aceste zile cu sufletul zbuciumat pentru că habar nu aveau care e starea lui de sănătate. Mama lui Jador e cea mai afectată.

Tatăl lui Jador povestește: „ Mai tot timpul a plâns, mai tot timpul a fost supărată pentru că nu știa ce se întâmplă cu el. Măcar să-l fi văzut acolo pe o bancă, lovit la un picior. Neștiind nimic, suferă nimic. Abia așteaptă să vadă emisiunea să-l știe că e bine ”. 

Părinții s-au bucurat să îl vadă neschimbat. Spun că e același Jador zvăpăiat pe care îl știu dintotdeauna.

Jador, ești pregătit? Da, intru pe traseu azi! Ai primit acceptul medicului pentru a fi pe banca Faimoșilor, nu și pe traseu, ci pentru a-și susține colegii. Nu mai vreau să îl văd pe Teo niciodată! și  am început să citesc de plictiseală. Eu mă duc acasă la mama și vreau să mă înțeleagă ce spun! ” -„ Jador, cum se numește cartea pe care o citești? Mica sirenă! ” 

Citeste si: Dezvăluiri șocante în casa Puterea Dragostei: ” Da, am luat o camera de hotel, toți patru!”

Tatăl lui Jador: Ionuț întotdeauna vrea să câștige

„În primul rând nu aș putea să vă dau o soluție concretă, pentru că nu știu cauza lovirii, cât de tare e lovit. Oricât de tare ar fi accidentare la el, dacă îi dă medicul acceptul, își dă cam toată silința să câștige!”, a mai spus Romeo Dumitrache.

Părinții lui Jador, cu sufletul zbuciumat după accidentare

Eu îl știu pe Ionuț și nu îi place să piardă în concursuri, el întotdeauna vrea să câștige. S-ar putea uneori să nu câștige, e așa e ciudos pe el, încât a doua oară când intră pe traseu dă mai mult, din ce în ce mai mult!. Dacă lovitura e reparabilă, să nu se resimtă puternic, el își dă tot ce are mai bun. Pierde unul, dar al doilea e imposibil să nu îl câștige !”, a mai spus tatăl concurentului. 

Cât despre pactul din tabăra faimoșilor- tatăl lui Jador e convins că vor mai exista certuri și de acum încolo- dar că rivalitatea dintre fiul său și Zanni va fi tranșată cu multă empatie.

Asta e părerea mea, că el nu îl va vota pe Zanni, știe că e un băiat care are nevoie de concursul ăsta, să fie cât mai mult acolo. Chiar dacă Zanni mai vorbește, el nu îl va nominaliza pe Zanni, o să vedeți !”, a mai spus tatăl lui Jador. 

Spectacolul dur de pe traseele din Dominicană continuă și în această seară de la ora 20 cu cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Vineri au pierdut Faimoșii, la un scor extrem de strâns, 10 la 9, iar cea nominalizată spre eliminare a fost Andreea Antonescu, văzută drept veriga slabă a echipei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si