Pe 27 octombrie 2022, Jupiter, Marele Benefic intră în zodia Pești unde va sta până pe 20 decembrie 2022. Atunci, Jupiter se va întoarce în Berbec și până pe 24 noiembrie va fi retrograd.

Este important de menționat că Jupiter amplifică tot ceea ce găsește în sectorul de viață pe care îl tranzitează. Pot apărea oportunități de progres și pune accentul pe spiritualitate.

Iată cum sunt impactate zodiile de intrarea lui Jupiter în Pești!

Jupiter intră în Pești începând cu 27 octombrie 2022

Jupiter în Pești este un moment în care este restabilită credința și dorința de a fi una cu Universul. Este o ocazie rar întâlnită de a crede în sine. Convingerile fiecăruia vor fi întărite, dar în același timp și capacitatea de a arăta compasiune față de cei din jur. 

Citeste si: Marte în Gemeni în harta natală. Ce semnificație are acest aspect din astrograma ta

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Atunci când Jupiter este retrograd zodiile au șansa de a-și reevalua ideologiile, dar și oportunitatea de a revedea gândurile și ideile fantastice pe care le au în minte de mult timp.

Cum sunt influențate zodiile de tranzitul lui Jupiter în Pești  

Iată ce se întâmplă cu zodiile la intrarea lui Jupiter în Pești!

Berbec

În această perioadă au ocazia de a se detașa de tot ce este toxic, să se elibereze de trecut și să caute vindecare, chiar și prin spiritualitate. 

Taur

Taurii au parte de noi proiecte, noi prietenii care vin cu ocazii importante.

Se bucură de popularitate și au ocazia de a se face remarcat într-o zonă pe care o frecventează.

Citeste si: Horoscop 27 octombrie 2022. O zi cu ghinion pentru aceste zodii!

Jupiter în pești influență zodii.

Jupiter intră în Pești pe 27 octombrie. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii se bucură de oportunități pe plan profesional, au șansa să se afirme și să aibă rezultate mărețe. Unii nativi au parte de câteva piedici cărora le vor face față pe plan profesional, iar alții își pot schimba domeniul de activitate. 

Rac

Racii vor termina de rezolvat unele treburi ce țin de hârtii, se pot înscrie la un curs și por obține o diplomă. Mai mult, se pot apropia de spiritualitate și să cunoască și alte domenii care i-au făcut curioși.

Leu

Leii au șanse să se mute sau să își renoveze locuința. Jupiter în Pești îi va sprijini să facă anumite investiții pe care le-au amânat de ceva timp. Își pot crește veniturile cu ajutorul altora.

Fecioară

Fecioarele au șansa de a începe o nouă relație sau de a o repara pe cea veche și asta datorită lui Jupiter în Pești. Pe plan profesional, poate fi vorba despre un contract sau proiect important.

Balanță

Balanțele sunt favorizate pe planul muncii și al sănătății.

Un proiect profesional poate fi bine plătit sau chiar un nou loc de muncă. Tot Jupiter în zodia Pești vine cu o reevaluare a stării de sănătate și șansa de a o îmbunătăți.

Scorpion

Scorpionii au parte de mai mult romantism, spirit de aventură, ceea ce îi caracterizează, și chiar șansa de a se îndrăgosti. Cei care au deja un partener se vor reapropia de acesta. Unii nativi pot deveni părinți în perioada următoare.

Citeste si: Horoscop 26 octombrie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru trei zodii!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Săgetător

Săgetătorii sunt ajutați de Jupiter, guvernatorul lor, să își reevalueze relațiile de familie, dar și modul în care ei înțeleg ideea de cămin. Unii nativi se vor împăca cu o rudă mai apropiată, în timp ce alții își pot renova locuința sau cumpăra una nouă.

Capricorn

Capricornii sunt sprijiniți de Jupiter în Pești să revină asupra unor decizii, să reia unele discuții și negocieri pentru a rezolva situații legate de acte. Astrele le recomandă ca în perioada următoare să își asculte intuiția.

Vărsător

Vărsătorii sunt favorizați financiar. Chiar dacă sunt cheltuieli mai mari, șansele de câștig sunt și ele la rândul lor pe măsură. Poate fi vorba despre creșteri salariale, prime sau bonusuri.

Pești

Peștii se bucură de revenirea lui Jupiter, care îi guvernează. Vor vedea că au mai multă încredere în propriile forțe, sunt mai optimiști și au șansa de a evolua. Dacă se confruntă cu o problemă de sănătate pe care au lăsat-o nerezolvată, acum este momentul în care sunt împinși de la spate pentru a o rezolva.

Citeste si: Horoscop 25 octombrie 2022. Două zodii încep un nou capitol în dragoste


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si