Jurnalistul care l-a filmat pe Tariceanu fentand coada de la Politie, angajat la Guvern! El este consilierul personal al ministrului Tudorel Toader

Jurnalistul care l-a filmat, anul trecut, pe Calin Popescu Tariceanu, sarind peste rand la Permise Auto, a ajuns sa lucreze pentru Guvernul Romaniei.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin marți 11 iulie 2017 , 21:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Raul Giuglea, jurnalistul ajuns purtator de cuvant
Raul Giuglea, tanarul jurnalist care l-a filmat, anul trecut, pe Calin Popescu Tariceanu, ocolind o coada de 1.000 de persoane care stateau in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), a ajuns sa lucreze pentru guvernul PSD-ALDE. Jurnalistul a fost numit, in urma cu cateva luni, consilier personal al Ministrului Tudorel Toader si se ocupa de relatia acestuia cu presa.

Raul Giuglea a venit la Palatul Victoria de la Realitatea TV, un post destul de critic cu actuala putere, iar in momentul in care l-a filmat pe Tariceanu in fata Politiei, el activa la News.ro.
Calin Popescu Tariceanu s-a aratat deranjat de amploarea care a luat-o acea poveste si a trebuit sa vina la televiziune sa dea explicatii. Daca problema permisului meu de conducere ajunge o problema de DBA, nu inteleg de ce. In fine, nu imi imaginez ca o sa fiu in asentimentul tuturor. Plec de la urmatoarea constatare: exista in orice stat cateva functii importante, unde oamenii au fost alesi sa prezinte statul si sa se dedice in principal problemelor societatii. Asta ar trebui sa fie preocuparea lor principala, nu statul la coada”, a spus Tariceanu.

Tudorel Toader, seful lui Giuglea

Raul Giuglea detine un apartament de 64 mp la care plateste credit prin sistemul „Prima casa”, conduce doua masini (una din 1997 si alta din 1988) si o motocicleta (2001). Anul trecut, el a castigat aproape 40.000 de lei ca jurnalist.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si