Așteptarea a luat sfârșit! Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie „Moldovenii” va fi difuzat, din 10 octombrie, la Kanal D, îndragitele personaje din Găurenii de Jos urmând să revină în casele telespectatorilor cu peripeții incredibile și hohote de râs.

Viața „satului paralel”, plină de neprevăzut, de situații cotidiene hilare și de tipologii memorabile, pune din nou stăpânire pe România. Cele mai noi aventuri ale locuitorilor din Gaurenii de Jos vor putea fi urmarite in fiecare sâmbata, de la ora 20:00,  din 10 octombrie, la Kanal D.

Îl vom regăsi pe primarul Șpagoveanu (Radu Țibulcă) în pușcărie și rămâne de văzut la ce metode neortodoxe va apela și dacă va reuși acesta să iasă din spatele gratiilor. Cum lumea fascinantă a satului Găurenii de Jos nu este nici ea ferită de pandemie, cei de acasă vor avea ocazia sa-i vadă pe simpaticii săteni cum reacționează în fața temutului virus.

Noi tensiuni de cuplu apar între Mitică (Petronel Gongeanu) și Aurica (Andreea Lodbă), clasicele dispute din sânul familiei Eleftereanu evoluând și generând discuții spumoase între cei doi soți. Nici Ion (Bogdan Burțilă) nu are viața ușoară alături de Maria (Aida Ioana Cojocariu), însa pare că, după îndelungi căutări, ajunge să-și găsească vocația. Alergând după noi cuceriri, Cornel (Iulian Mehedinț) își consolidează reputația de „latin lover”. Noi provocări apar și pentru Părintele Vasile (Vasile Panțîru) și Dascalul sau, Neluțu (Claudiu Dobriță).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Pe lângă personajele deja cunoscute, vor intra și altele în scenă, la fel de savuroase,  iar telespectatorii vor avea ocazia să le cunoască pe îndelete, pe parcursul noilor episoade.

Comicul de situație și de limbaj, absurdul ce pare să intervină în fiecare bucatică de scenariu, intriga plină de surprize și personajele excelent articulate de fiecare actor în parte, toate acestea sunt ingrediente care îi vor introduce pe telespectatori într-o atmosferă relaxată, plină de umor, odată cu vizionarea celui de-al doilea sezon „Moldovenii”.

Nu pierdeti, din 10 octombrie, in fiecare sâmbata, de la ora 20:00, comedia la superlativ și o doză uriașă de bună dispozitie, oferite de serialul „Moldovenii”, la Kanal D!

serial moldovenii
Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie „Moldovenii” va fi difuzat, din 10 octombrie, la Kanal D

Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie „Moldovenii” va fi difuzat, din 10 octombrie, la Kanal D

Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie „Moldovenii” va fi difuzat, din 10 octombrie, la Kanal D


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si