Kanal D, lider de audiență cu ediția de duminică a emisiunii „Roata Norocului”

#Peste 1,6 milioane de fani, cu ochii pe cel mai îndrăgit show de divertisment din România.

Author: Georgiana Balaban luni 27 iunie 2022 , 13:56

roata norocului

Bursucu și Ana Maria la Roata Norocului.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Duminică, Kanal D a fost lider de piață, în Prime Time, cu emisiunea concurs “Roata Norocului”, stația TV s-a clasat pe prima poziția pe podimul audiențelor, atât în ceea ce privește targetul Național, cât și cel All Urban.

Citeste si: Interviu de colecție! Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiu, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Începând de mâine, de la 20:00, începe un nou sezon al emisiunii „Se strigă darul”, la Kanal D!

Conform datelor furnizate de Kantar Media, ediția de aseară emisiunii prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi a fost urmărită de peste 1.6 milioane de fani din întreaga țară.

Citeste si: Kanal D, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Aseară, în intervalul orar 20:00 – 22:30, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 6,6% rating și 17,8% cota de piață, pe targetul Național, și 5,9% rating și 15,9% cota de piață, pe targetul All Urban. Ediția de aseară “Roata norocului” a fost urmărită, în fiecare minut al difuzării, de peste 1.1 milioane (1.153.000) de telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 22:16, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.6 milioane (1.652.000) de fani.

Citeste si: Romanii au ales si aseara “Jocul cuvintelor cu Dan Neagru”; Kanal D, lider de audienta, in tara si la orase, cu un quiz show pentru intreaga familie


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si