Luni, Kanal D a fost lider de audienta, in Prime Time, atat la nivelul publicului din intreaga tara, cat si la orase, cu serialul “Ma numesc Zuleyha”. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor, penultimul episod al serialului, difuzat aseara, a fost urmarit in medie, in fiecare minut, de peste 1.7 milioane (1.704.000) de fani din intreaga tara.

In intervalul orar 20:00 – 22:30, Kanal D a devansat statiile concurente, inregistrand o cota de piata de peste 20%, atat la nivel National, cat si pe targetul All Urban.

Luni, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 9,7% rating si 24,3% cota de piata, pe targetul National, si 8,6% rating si 21,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Hilal Altinbilek nu lasă cartea din mână nici în vacanță

Minutul de maxima audienta, atins la 22:00, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 2.1 milioane (2.120.000) de telespectatori din intreaga tara. In ceea ce priveste targetul Comercial, statia s-a clasat pe locul secund in topul televiziunilor, cu 5,6% ating si 19,1% cota de piata, la mare diferenta fata de urmatorul post clasat.

Ultimul episod din Mă numesc Zuleyha, în această seară, la Kanal D

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20.00, ultimul episod al acestui sezon al serialului “Ma numesc Zuleyha”. De miercuri pana vineri, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari serialul “Dragoste si secrete”, urmand ca de saptamana viitoare, productia sa fie difuzata de luni pana vineri.

Citeste si: Când se termină serialul ”Mă numesc Zuleyha”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si