Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Pe parcursul întregii zile, Kanal D a fost pe locul doi în clasamentul televiziunilor.

Author: Georgiana Balaban vineri 01 iulie 2022 , 12:16

dan negru

Dan Negru, prezentatorul emisiunii „Jocul Cuvintelor”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Kanal D își menține supremația  în audiențe, în Prime Time, și aseară stația s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost aseară lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și la orașe.

Citeste si: Sâmbătă, începând cu ora 15.00, echipa vă invită într-un periplu ce se întinde din Țara Zărandului până în dulcea Moldovă

Ediția de aseară a emisiunii prezentată de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane, în minutul de maximă audiență, peste 1.7 milioane (1.731.000) de telespectatori din întreaga țară. O medie de 905.000 de fani ai celui mai iubit quiz show din istoria televiziunii mondiale au intrat aseară, în fiecare minut al difuzării, în “jocul cuvintelor”.

Joi, 30 iunie, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, inregistrând 5,2% rating și 18,1% cota de piață, pe targetul All Urban, și 5,1% rating și 17,4% cota de piață, pe targetul Național.

Citeste si: Kanal D, lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”; peste un milion și jumătate de români, cu ochii pe cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show

În ceea ce privește audiența pe întreg parcursul zilei, Kanal D s-a clasat pe locul doi, pe 2 categorii de public, cu programele difuzate joi.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a ocupat poziția secundă, pe targetul Național și All Urban, cu emisiunile difuzate ieri.

Citeste si: Vineri seara, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prima opțiune de petrecere a timpului liber, in fața micului ecran

Matinalul “Dimineața cu noi”, “Știrile Kanal D”, reality-ul “Casa iubirii”, “În căutarea adevărului”, serialul “Mă numesc Zuleyha” și “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au aflat în preferințele telespectatorilor din România, poziționând astfel stația pe podiumul audiențelor.

Ieri, pe întreaga perioadă a zilei, Kanal D s-a clasat pe locul doi, cu 2 puncte de rating și 12,0% cota de piață, pe targetul All Urban, și 2.3 puncte de rating și 13,2% cota de piață, pe targetul Național.

Citeste si: Cea mai simplă întrebare! Răspunsul unei concurente de la Jocul Cuvintelor a devenit viral. Dan Negru a încercat să o ajute: "Când ești cu iubitul, ca în filme..."


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si