Silviu Prigoană, dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". A vrut să lase totul în urmă: „Eu am vrut să emigrez atunci”

Fostul deputat Silviu Prigoană a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre drumul greu către succes în emisiunea „Fiță cu Adiță” pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive.

Author: Alexandra Costea marți 28 iunie 2022 , 18:39

Silviu Prigoană, dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". A vrut să lase totul în urmă: „Eu am vrut să emigrez atunci”

Silviu Prigoană, dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". A vrut să lase totul în urmă: „Eu am vrut să emigrez atunci”

[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Omul de afaceri Silviu Prigoană, o personalitate trecută prin viață și care este cunoscut în showbiz-ul românesc pentru cariera sa cu urcușuri, și coborâșuri, a făcut o serie de dezvăluiri despre mai multe episoade care l-au

format ca om.

Citeste si: Damian Drăghici, confesiuni la "Fiță cu Adiță": "Cerșeam ca să supraviețuiesc"

Invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și care poate fi urmărită în întregime pe canalul de YouTube theXclusive, Silviu Prigoană a mărturisit cum a reușit să ajungă pe scena lumii afacerilor după o perioadă dificilă, de cotitură, care l-a făcut să se gândească să plece din țară.

Silviu Prigoană, confesiuni la „Fiță cu Adiță”: „Am vrut să emigrez în Japonia, în Tokyo”

În propria casă, decorată în stil tradițional japonez, omul de afaceri Silviu Prigoană s-a întors, pentru câteva momente, în trecutul, în vremea tinereții care pentru el a fost o perioadă cu multe schimbări.

După ce la vârsta de 22 de ani a suferit un accident cumplit, în urma căruia și-a pierdut un picior și a fost aproape să se stingă din viață, dar și după pierderea tragică a primei soții, mama celor doi băieți mari ai săi, afaceristul a vrut să-și reseteze complet viața.

Silviu Prigoană, dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". A vrut să lase totul în urmă: „Eu am vrut să emigrez atunci”

Citeste si: Andreea Tonciu dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". Ce surprize i-a pregătit Adiță brunetei

„A fost fulgerător și n-a fost simplu, pentru că am rămas cu doi copii. Unul de 2 ani și unul de 5 ani, moment în care m-am și mutat la București după înmormântare. Eu am vrut să emigrez atunci. Am avut și o discuție în familie și am zis <<Gata, am plecat!>> Ca tâmpitul, am vrut să merg în cel mai mare oraș de pe planetă, să nu mă cunoască nimeni. Am vrut să emigrez în Japonia, în Tokyo, și am depus cerere la ambasadă, să-mi dea azil politic.

Au râs ăia pe la ambasadă de mine...<<Dom’le, în România e democrație! Ce azil politic?!>> Eram tâmpiți! Lumea fugea din țară...azil politic. Și atunci ne-am stabilit la București”, a dezvăluit Silviu Prigoană, în exclusivitate, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță” de la theXclusive.

Prigoană: „A fost o întâmplare!”

Odată cu mutarea sa în Capitală, nimic nu l-a mai oprit pe tânărul Silviu Prigoană, care și-a extins afacerile în domeniul salubrizării și a ajuns inclusiv mogul de media. Popularitatea sa a culminat în perioada 2008-2012, când a fost deputat PDL în Parlamentul României, și când a fost foarte urmărit în lumea mondenă prin prisma căsniciei lui Adriana Bahmuțeanu.

Citeste si: Știrile Kanal D de la ora 12:00 au plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor

„Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare! N-am plecat eu cu traista în băț, de la Gherla, să vin eu să mă fac deputat. A fost o întâmplare că am ajuns în București. A fost o întâmplare că am deschis o grămadă de business-uri. A fost o întâmplare că am fost deputat. Totul a fost din pură întâmplare! N-a fost nimic calculat, socotit de mic. Culmea este că nu doar eu sunt în situația asta! La toți li s-a întâmplat la fel. Am avut și o șansă, pentru că, la Revoluție, nu eram nici sugar, nici pensionar. Un pensionar ce să facă altceva la Revoluție decât să se pensioneze? Un sugar? Ăla avea trabă cu biberonul. Atunci era și piața goală, și s-au putut face lucruri. Erau gunoaie peste tot! Hai să cărăm gunoaie! Am avut norocul că am avut mereu lângă mine oameni specialiști când am deschis afacerile”, a mai dezvăluit Silviu Prigoană.

Mai multe detalii din viața omului de afaceri Silviu Prigoană puteți descoperi în episodul 36 al emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canaul de YouTube theXclusive. 

Citeste si: Florentina Opriș și-a sărbătorit ziua de naștere: "Am petrecut romantic, În doi, la un restaurant pescăresc chiar în port, în Varna!"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si