Marți, 27 decembrie, Kanal D a fost lider de audiență, în Prime Time, cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Ediția specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, dedicată sărbătorii Crăciunului, urmărită de peste un milion de fani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aseară, în intervalul de difuzare a serialului, 20:00 – 22:30, Kanal D a fost lider de piață, in topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate, înregistrând 8,1% puncte de rating și 20,0% cotă de piață, la nivelul întregii țări, targetul Național, și 6,4% rating și 16,8% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, targetul All Urban.

1.433.000 de telespectatori din întreaga țară, au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, minutul de aur, atins la 21:37, adunând în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion și jumătate (1.691.000) de fani ai serialului “ Totul pentru familia mea ”.

Citește și: Astăzi, în prima zi de Crăciun, la “Asta-i România!”, Athos, între oameni și sfinți!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si