ineri, 7 ianuarie, Kanal D a fost lider de piață, în Prime Time, cu serialul fenomen “Fiica Ambasadorului”, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în ceea ce privește populația de la orașe. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a înregistrat o cotă de piață de peste 20% pe targetul Național, și peste 16% cota de piață, pe targetul All Urban, surclasând astfel celelalte stații concurente, în intervalul de difuzare a serialului “Fiica Ambasadorului”.

Vineri, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu 9 puncte de rating și 20,6% cotă de piață, pe targetul Național, și 6,8 puncte de rating și 16,6% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Kanal D, lider de piață vineri, cu serialul “Fiica Ambasadorului”

Citeste si: Engin Akyürek a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

Episodul serialului care cucerește inimile românilor din “Fiica Ambasadorului”, difuzat vineri, a fost urmărit de o medie de peste un milion și jumătate (1.583.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Minutul de maximă audiență, atins la 21:44, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.800.000 de fani ai serialului.

Citeste si: Aproape 2 milioane de telespectatori, cu ochii pe serialul „Fiica Ambasadorului”. Kanal D, lider de audiență la nivelul întregii țări

Ce se întâmplă în episodul din această seară, din “Fiica Ambasadorului”, difuzat la 20:00  

În această seară, de la ora 20:00, veți putea urmări continuarea poveștii incredibile de viață prin care trec protagoniștii acestei producții fenomen. Așadar, un nou episod plin de momente cheie, se derulează, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Situațiile tensionate, pline de suspans, vor pune la încercare familiile <rivale> Efeoglu și Celebi, din care fac parte frumoșii îndrăgostiți Sancar și Nare.

Pentru că Guven Celebi, tatăl lui Nare, și-a revărsat mania asupra familiei Efeoglu, Sancar și prietenul sau Gediz trebuie să scape de acuzațiile grave pe care ambasadorul le aduce tinerilor.

Nare încearcă să-i ajute pe Sancar și Gediz, însă trebuie să afle adevărul. Nare vrea să știe dacă tatăl ei a făcut acuzații false la adresa celor doi tineri, pentru a lupta să câștige, alături de aceștia. În plus, Nare este dispusă să-și înfrunte tatăl cu orice preț pentru problemele provocate.

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”- radioimpuls.ro

Din umbră, maleficul Akin, orchestrează totul. El ține legătură în permanentă cu Guven Celebi și vrea că, odată încarcerat Sancar, să <negocieze> cu ambasadorul pentru se căsători cu Nare. Akin nu renunta la obsesia lui pentru frumoasa fată și este decis să fie alături de ea ea chiar și împotriva dorinței acesteia.

Planurile malefice ale lui Akin îi vor afecta pe toți cei din jurul său…

Nu pierdeți, în fiecare seară, de la 20:00, de luni până vineri, serialul fenomen „Fiica Ambasadorului”. Distribuție excepțională, intrigă bine articulată, poveștile de viață în care se regăsesc milioane de oameni sunt ingredientele care fac din această producție o experiență cu totul specială. 

Citeste si: Copilul minune din „Fiica Ambasadorului”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si