Kanal D își menține poziția de lider de piață, în Prime Time, serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha” a plasat, din nou, stația pe primul loc în topul televiziunilor din România. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc, pe podiumul audiențelor, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și la orașe.

Citeste si: Kanal D, locul I în audiențe cu serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, la nivelul întregii țări și la orașe

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Aseară, în intervalul de difuzare a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Kanal D a înregistrat 6.4 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 6.4 puncte de rating și 17,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”

Episodul de aseară al serialului “Mă numesc Zuleyha” a fost urmărit, în fiecare minut, de o medie de 1.133.000 telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion si jumatate de fani (1.552.000).  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si