Karina şi-a presimţit moartea! Mesajul dureros al tinerei ucise într-un parc din Timișoara: "O să vii la înmormântarea mea!"

Karina, fata de 21 de ani ucisă de fostul iubit într-un parc din Timișoara, și-a presimțit moartea.

A.N.C, duminică 22 septembrie 2019 , 15:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul tinerei ucise de fostul iubit, vineri seară, în parcul din spatele Catedralei din Timișoara.

Karina a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul iubit, care a lăsat-o într-o baltă de sânge și apoi a fugit, fiind capturat după trei ore.

Karina lucra în anglia și se despărțise de Cosmin Titiș de mai bine de 9 luni, a povestit pentru Observator un prieten. Tânăra venise în România pentru câteva zile și era în vizită la o prietenă. Fostul iubit a mers special de la Lupeni la Timișoara pentru a o ucide, însă nimeni nu știe cum de bărbatul a aflat că tânăra este în România.

Citeste si: Doi fraţi care locuiau împreună s-au aruncat de la etaj pentru că nu mai aveau bani de întreținere

Citeste si: Comercianţi despre interzicerea expunerii ţigaretelor la raft: Consumatorii se vor orienta spre comerţul ilegal

Citeste si: Mihai Neşu a descoperit credinţa ortodoxă la o mânăstire din deşertul Arizona! Cum l-a învăţat un preot să îşi salveze sufletul după ce a paralizat!

Prietenul Karinei spune că a fata a avut o relație complicată cu criminalul și că acesta o bătea și se purta urât cu ea. Din acest motiv, acesta a decis să se despartă de el.

După despărțire au urmat zeci de mesaje de amenințare.

"O să vezi că o să vii la mine la înmormântare, o să vezi că o să mă omoare. Dar nu mă gândeam, mă gândeam că maxim, dacă e, o bate.", spune prietenul Karinei.

"A primit atâtea ameninţări. Şi o ameninţa că dacă nu se întoarce ea în ţară, o omoară pe maică-sa. Ea a rămas în Anglia şi şi-a văzut de viaţa ei. El îi trimitea mesaje şi ameninţări. Când vine Karina acasă o omor. Spunea că a mai fost la puşcărie şi nu îi e frică să mai meargă.", a detaliat pietenul Karinei pentru Observator.

"Ea a fost la o prietenă în vizită. Nu îmi dau seama cum a ştiut el unde e. Ştia că e nebun şi o urmăreşte. O bătea, o înjura, mai rău ca pe câine o ţinea. O bătea şi dacă o saluta un băiat pe stradă.", mai spune prietenul Karinei.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si