Frumusețea sa răpitoare i-a câștigat locul printre cele mai de succes modele ale secolului XX. Lee Miller era în vârful carierei sale când a început cel de-al doilea Război Mondial. Nu a stat pe gânduri și s-a dus pe front, ca fotoreporter, să documenteze viața femeilor soldat și ororile conflagrației.

Citește și: "Războiul nuclear e consecința inevitabilă a invaziei din Ucraina", spune un general rus

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aproape un secol mai târziu, viața ei va fi documentată într-un film de senzație, iar Kate Winslet îi va da viață. Tot ea este și producător în pelicula mult așteptată.

Kate Winslet, actriță: „Nu m-am pregătit niciodată mai mult pentru un rol, pentru că, cel mai probabil, nimeni nu va juca rolul lui Lee pentru multă vreme de acum încolo, așa că am vrut să contribui prin prestația mea la felul în care oamenii o vor cunoaște pe Lee. Iar dacă alții vor juca rolul său în următorii ani, eu sper că vom forma un grup de femei care sa-i facă povestea să dăinuie.”

Filmările au început în 2021, dar au fost oprite la scurt timp

Filmările pentru „Lee” au început în septembrie 2021 în Croația și au luat o scurtă pauză când Kate Winslet a alunecat pe set și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Premiera a avut loc pe 8 septembrie la Festivalul de Film de la Toronto.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si