Kerem Alıșık și Hilal Altınbilek, împreună?

Hilal Altınbilek, personajul Zuleyha și Kerem Alıșık, alias Fekeli, îndrăgiții actori din serialul „Mă numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, au fost, pentru o vreme, subiectul tabloidelor locale.

G.B., miercuri 26 februarie 2020 , 18:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La începutul filmărilor pentru serialul „Mă numesc Zuleyha” s-a zvonit că între cei doi actori, Kerem, 60 de ani, și Hilal, 29 de ani, exista mai mult decât o relație profesională.

Citeste si: Miere de la Târgu Jiu, expediată în China și Africa

Kerem Alıșık și Hilal Altınbilek, împreună?

Kerem Alıșık și Hilal Altınbilek, împreună?

Cu toate că se înțeleg foarte bine, atât pe scenă cât și în afara ei, Kerem și Hilal au ținut să lămurească acest aspect.

Citeste si: www.repatriere-romania.ro repatriază trupurile neinsufletite în cel mai scurt timp posibil și la cel mai mic preț de pe piață !

„S-au spus unele lucruri despre mine și Hilal, fără a avea un fond real. Relația dintre mine și Hilal este la fel de bună, mă înțeleg la fel de bine, așa cum o fac cu toți actorii din echipa serialului „Mă numesc Zuleyha”.

Citeste si: Scandalul iscat de Bianca Comănici de la Puterea Dragostei atinge cote înalte. S-a ajuns la amenințări: „tu ești un terminat pe viață. Dacă te prind pe stradă...”

Suntem buni prieteni și colegi de scenă. Ceea ce se speculează nu este adevărat și, de comun acord cu Hilal, vreau să dezmințim aceste informații care distorsionează realitatea”, a mărturisit, în presa locală, Kerem Asilik.

Kerem Alıșık și Hilal Altınbilek, împreună?

Kerem Alıșık și Hilal Altınbilek sunt două dintre cele mai îndragite personaje ale serialului „Mă numesc Zuleyha”, care poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: VIDEO | Margareta Pâslaru îi ajută pe nevoiași

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si