Klaus Iohannis: Acest guvern eşuat, acest guvern în derută trebuie să plece acasă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că îşi doreşte foarte mult ca moţiunea de cenzură să fie încununată de succes, iar ”acest guvern eşuat, acest guvern în derută” să plece acasă.

R.B., miercuri 09 octombrie 2019 , 19:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iohannis a participat, miercuri, la Adunarea Regională a PNL Bucureşti-Ilfov şi a atacat din nou PSD.

Citeste si: Iohannis: Guvernarea actuală a mers pe contrasens faţă de aşteptările societăţii româneşti, arătând că este o guvernare paralelă cu nevoile de modernizare ale unei societăţi de tip european, în secolul XXI

Eful statului a spus că foarte mulţi se întreabă când începe reconstrucţia României.

Citeste si: Daea, despre moţiunea de cenzură: "Nu am emoţii, am îngrijorări. Sunt oameni ”care nu le place munca”, nu le place să construiască, ci să dărâme"

"Începem prima fază mâine, după ce cade Guvernul Dăncilă. Ca să fiu foarte clar, ca să nu încapă îndoială şi să nu capete glas cârcotaşii, e plin de ei peste tot, şi acolo, şi acolo, adică şi în stânga şi în dreapta, nu vă faceţi iluzii... Eu îmi doresc foarte mult ca moţiunea de mâine din Parlament să fie încununată de succes. Acest guvern eşuat, acest guvern în derută trebuie să plece acasă. Iar voi sunteţi cei în jurul cărora se va construi un guvern care asigură o tranziţie serioasă, ordonată, până la alegerile parlamentare”, a spus Iohannis.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si