Viorica Dăncilă și soțul ei, venituri de 11.000 euro pe lună! Cristinel Dăncilă a câștigat mai mult decât consoarta-premier

Viorica Dăncilă a câștigat mai puțin decât soțul ei, chiar dacă ea a condus Guvernul României iar el doar un departament dintr-o companie petrolieră.

Radu Constantin, marți 08 octombrie 2019 , 08:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Soțul Vioricăi Dăncilă a avut venituri spectaculoase anul trecut. Cristinel Dăncilă, director în cadrul unei comanii petroliere a depășit-o în câștiguri pe soția lui, chiar dacă aceasta a primit bani atât de la Parlamentul European cât și de la Guvernul României, în cursul anului 2018.

Cristinel Dăncilă a avut, anul trecut, un venit total de 325.949 lei (69.350 euro), adică 27.163 lei pe lună (5.780 euro), în medie. De cealaltă parte, Viorica Dăncilă a câștigat 142.519 lei de la Guvern și 32.628 euro de la Parlamentul European. Asta înseamnă că în medie, Viorica Dăncilă a câștigat 24.780 lei (5.270 euro). În total, soții Dăncilă au avut un venit lunar de 51.943 lei, adică peste 11.000 euro pe lună.

Citeste si: Dăncilă atac dur la Iohannis: „O ţară întreagă aşteaptă să vă faceţi treaba. Şi nici măcar nu v-am cerut să vă sacrificaţi weekend-ul”

Informațiile apar în ultima declarație de avere a Vioricăi Dăncilă, depusă cu ocazia depunerii candidaturii pentru alegerile prezidențiale.

Ce șanse are Viorica Dăncilă să ajungă la Cotroceni?

Cu cțteva zile înainte de startul oficial al campaniei electorale, Vuorica Dăncilă este cotată cu șansa a doua pentru a ocupa fotoliul de Președinte al României, la mare distanță de Klaus Iohannis. Primul obiectiv pentru actualul premier este însă să intre în turul al doilea, mai ales că al Dan Barna, candidatul USR-Plus este la o distanță de 2-3 procente în spatele Vioricăi Dăncilă.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si