Ce spune Administrația Prezidențială despre imaginile în care Klaus Iohannis apare fără masca chirurgicală

Ce spune Administrația Prezidențială despre imaginile în care Klaus Iohannis apare fără masca chirurgicală. Replica a stârnit controverse în mediul online.

Author: Georgiana Balaban marți 21 iulie 2020 , 21:58

klaus iohannis fără mască
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Klaus Iohannis fără mască. Ce spune Administrația Prezidențială despre imaginile în care Klaus Iohannis apare fără masca chirurgicală?! Președintele României a apărut fără mască la reuniunea Consiliului European.

„Purtarea măștii în cadrul ședințelor plenare, cât și în alte formate restrânse, a fost opțională, și nu obligatorie. Președintele României, la fel ca și alți lideri europeni, a folosit masca de protecție, existând doar unele excepții punctuale, cu durată limitată”, se arată în comunicatul AP.

Ce spune Administrația Prezidențială despre imaginile în care Klaus Iohannis apare fără masca chirurgicală

Klaus Iohannis fără mască. Administrația Prezidențială a ținut să adauge: „În contextul pandemiei de COVID-19, reuniunea Consiliului European s-a desfășurat în condiții maxime de siguranță sanitară, însă purtarea măștii în cadrul ședințelor plenare, cât și în alte formate restrânse, a fost opțională, și nu obligatorie, așa cum s-a putut observa de altfel din înregistrările

video și din fotografiile realizate pe durata Consiliului.

klaus iohannis fără mască

Klaus Iohannis fără mască. Citeste si: Constanţa: Motociclist rănit după ce a fost lovit de o maşină de poliţie

Klaus Iohannis fără mască. Citeste si: VIDEO| Mulți români nu se tem de coronavirus și cred ca cifrele sunt manipulate. Reportaj exclusiv Știrile Kanal D

Klaus Iohannis fără mască. Citeste si: A fost ales noul Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților

Klaus Iohannis fără mască. Cu toate acestea, pe parcursul celor 4 zile și 4 nopți de negocieri intense, Președintele României, la fel ca și alți lideri europeni, a folosit masca de protecție, existând doar unele excepții punctuale, cu durată limitată.”

klaus iohannis fără mască

Klaus Iohannis fără mască. Românii au continuat să judece gestul Președintelui după ce imaginile au ajuns în mediul online. „ Purtați masca p***!
In fata bolii ori ești precaut ori ești p***!” a scris unul dintre internauți.

Klaus Iohannis fără mască. Citeste si: Ce a pățit o vânzătoare care i-a atras atenția unei cliente că nu poartă masca de protecție?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si