Klaus Iohannis, întâlnire cu membri ai comunității românești de pe Coasta de Vest a SUA

Klaus Iohannis a spus că românii și Guvernul României se implică în economia țării și nimeni nu stă degeaba.

Author: Diana Puiu vineri 23 septembrie 2022 , 07:17

Klaus Iohannis, întâlnire cu membri ai comunității românești de pe Coasta de Vest a SUA

Klaus Iohannis, întâlnire cu membri ai comunității românești de pe Coasta de Vest a SUA

[Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Președintele Klaus Iohanis a fost la întâlnirea cu membri ai comunității românești de pe Coasta de Vest a SUA. Acesta s-a prezentat la întâlnire alături de soția lui.

”România este într-o situaţie, pe de o parte, extrem de complicată din motive legate de războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei, pe de altă parte, cred că este bine să se ştie că românii şi Guvernul României nu stau degeaba, se implică,

muncesc şi, în mod, pentru mulţi surprinzător, pentru mine, natural, România merge bine şi economia românească creşte. Este o veste foarte, foarte pozitivă”, a afirmat preşedintele la întâlnire, unde a fost însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis, şi de ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.

Citeste si: Cehia nu acceptă vizele dezertorilor ruși

Klaus Iohannis a afirmat și că în ceea ce privește crizele cu care țara se ocupă, România nu a mai fost de mult într-o situație similară.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Împreună cu Guvernul am reuşit să ţinem preţurile la un nivel rezonabil. Putem să garantăm românilor din ţară că la iarnă nu vor trebui să stea în frig şi în întuneric, cu toate că situaţia este complicată”, a subliniat preşedintele Iohannis.

Citeste si: UE se pregătește pentru un val de migranți ruși. Germania oferă azil celor ce fug de război

El a mai precizat că războiul din Rusia contribuie la criza cu care țara se confruntă.

”Am vrut să vă descriu aceste lucruri pentru ca să înţelegeţi că avem o situaţie care, pe de-o parte este plină de dificultăţi, pe de altă parte este plină de oportunităţi şi doar ingeniozitatea şi inventivitatea şi hărnicia românilor fac ca în toate aceste crize să avem totuşi, surprinzător, o creştere economică. Şi, în mod nesurprinzător, această inovativitate, ingeniozitate şi hărnicie fac ca şi dumneavoastră să o duceţi bine aici”, le-a spus Klaus Iohannis românilor din SUA.

Citeste si: Șeful diplomației UE: "Pacea mondială este pusă în pericol de Vladimir Putin"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si