Klaus Iohannis, discurs la congresul PNL. "Trebuie ca această guvernare să continue. Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să își dea demisia"

Președintele Klaus Iohannis a deschis lucrările congresului PNL care are loc sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo, în cadrul căruia liberalii își aleg noul preşedinte de partid, dintre actualul lider, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu.

Author: Razvan Ilie sâmbătă 25 septembrie 2021 , 11:32

Klaus Iohannis s-a arătat nemulțumit de derapajele și atacurile la persoană care au avut loc în timpul campaniei electorale interne din PNL

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele Kaus Iohannis a sosit sâmbătă la Congresul PNL, fiind flancat de cei doi candidaţi la preşedinţia partidului. Lucrările

Cogresului au fost deschise chiar cu discursul preşedintelui Iohannis.

În discursul său, Klaus Iohannis s-a arătat nemulțumit de derapajele și atacurile la persoană care au avut loc în timpul campaniei electorale interne din PNL. El a mai spus că parteneriatul pe care șeful statului îl are cu partidul liberal va continua. "Contați mereu pe implicarea mea pentru a pune în aplicare programul pentru o România normală", a spus Iohannis.

Citeste si: Congresul PNL. Ziua în care liberalii își aleg președintele: Cîțu sau Orban? LIVE TEXT

Klaus Iohannis: Nu se pot ascunde derapaje și atacuri la persoană așa cum am văzut 

"Ne aflăm într-un punct de inflexiune nu doar pentru PNL, ci pentru România, A fost o campania electorală internă nu așa cum am fi dorit. Mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei, mai multe discuții aplicate, pe moțiuni și proiecte. 

Nu se pot ascunde derapaje și atacuri la persoană așa cum am văzut în ultimele luni. Astfel de lucruri nu trebuie să mai vedem, nici în PNL, nici în alte partide din România.

S-au spus lucruri grave, au fost atacuri dure, care sapă credibilitatea unui partid greu încercat, care a avut curajul să-și asume responsabilitatea guvernării într-o perioadă foarte dificilă. Este păcat ca acest curaj să fie lovit din interior.

Viitorul președinte al PNL va avea o misiune foarte foarte grea. Să nu uităm că am promis oamenilor 4 ani de stabilitate politică, în care România să demareze reforme îndelung așteptate", a declarat Klaus Iohannis la începutul discursului său de la congresul PNL.

Iohannis: Trebuie ca această guvernare să continue

Șeful statului a acuzat sabotajele venite din propriul partid, la adresa Guvernului liberal.

"Trebuie ca această guvernare să continue Nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să își dea demisia. Cred că PNL trebuie să rămână la guvernare, iar România poate avea un deceniu de guvernare de dreapta", a mai spus Iohannis

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si