Dragi militari, Voi sunteţi expresia concretă a hotărârii noastre, ca Aliaţi, de a colabora şi de a ne coordona pentru a îmbunătăţi securitatea noastră comună.  Avem deplină încredere în dumneavoastră şi în capacitatea Alianţei de a face faţă oricăror ameninţări şi provocări, prezente sau viitoare!  Vă doresc succes în misiunile pe care le veţi îndeplini! ”, a afirmat Klaus Iohannis, vineri la Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu”. 

Regele Belgiei, vizită în România

Acestea l-a întâmpinat la Baza Aeriană pe regele Belgiei, Philippe.

El i-a mulţumit regelului Belgiei pentru contribuţia importantă a militarilor belgieni la prezenţa NATO în România.

Citeste si: Oamenii legii din Germania ar fi sustras de la un cerșetor român suma de 1.000 de euro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Majestatea Voastră, vă adresez mulţumirile României pentru contribuţia importantă a militarilor belgieni la prezenţa NATO din ţara noastră.  Împreună suntem mai puternici şi mai eficienţi în efortul nostru comun de a consolida securitatea spaţiului euroatlantic şi siguranţa cetăţenilor noştri! Bine aţi venit în România! ”, a conchis şeful statului.  

Citeste si: Adina este femeia care a accidentat mortal cei patru muncitori din Iași. Femeia de 39 de ani a băut înainte de a se urca la volan

Klaus Iohannis s-a întors în România, după vizita sa în Kiev, unde a mers alături de președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz și prim ministrul Italiei, Mario Draghi. Aceștia au vorbit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski și au vizitat mai multe locuri din țara bombardată de ruși. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si