Iohannis participă, alături de Emmanuel Macron, Olaf Scholz și Mario Draghi la discuțiile cu președintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Pericol pentru președintele Klaus Iohannis

" Semnalul sonor spune că există un pericol deasupra Ucrainei și că orice zonă poate fi bombardată de ruși", informează Antena3.

Dispozitivul local de securitate este frecvent întâlnit, iar traficul este blocat pe străzile din centrul Kievului.

Citeste si: Specialiștii au detectat semnale de la o civilizație extraterestră. Anunțul momentului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru a evita orice fel de probleme și pentru a fi în siguranță în țara invadată de ruși, cei patru lideri europeni sunt însoțiți de propriul lor dispozitiv de securitate.

Pe parcursul vizitei liderilor europeni în Ucraina, aceștia vor vizita o locație despre care nu se știe nimic momentan, din motive de securitate. Aceasta ar fi fost eliberată de sub controlul trupelor ruse.

Citeste si: Mesajele „Ro-Alert” au venit după potop

Klaus Iohannis, Emmanuel Macron, Olaf Scholz și Mario Draghi urmează să susțină, mai târziu în cursul zilei, o conferință de presă comună cu președintele ucrainean.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns în gara din Kiev

Administrația Prezidențială a anunțat, joi, că președintele tocmai a ajuns la Gara din Kiev.

Liderii Emmanuel Macron, Olaf Scholz, Mario Draghi și Klaus Iohannis vor avea convorbiri, urmată de o conferință de presă.

”Mă aflu astăzi la Kiev, alături de  Preşedintele francez Emmanuel Macron, Cancelarul german Olaf Scholz şi Prim-ministrul italian Mario Draghi, pentru a ne arăta sprijinul puternic şi solidaritatea deplină faţă de Preşedintele Zelenski şi de poporul ucrainean. Această agresiune ilegală, nejustificată şi neprovocată din partea Rusiei trebuie să înceteze!”, a scris preşedintele în mesaj. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski urmează să îi primească pe liderii europeni pentru discuții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si