Discuţii evident sunt şi este uşor de înţeles de ce sunt aceste discuţii, în condiţiile în care bugetul de stat trebuie să fie în posibilitatea de a finanţa toate subvenţiile care au fost decise de exemplu în sectorul energetic.

Citeste si: Doliu în lumea jurnalistică! Frédéric Leclerc, de la BFMTV, a fost ucis în Ucraina

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

E nevoie, de cealaltă parte, de venituri şi toată lumea caută venituri în plus, însă la acest moment nu există o decizie la nivelul coaliţiei pentru a schimba sistemul de impozitare şi nu cred că se va întâmpla foarte curând, dar nu este, după părerea mea greşit să fie luate în discuţii diferite variante posibile.

„Românii nu trebuie să trăiască cu teama că mâine se schimbă sistemul de impozitare”

Românii nu trebuie să trăiască cu teama că mâine se schimbă sistemul de impozitare şi dintr-o dată trebuie să plătească mai mult. Aceste lucruri, deocamdată, rămân cum sunt stabilite şi discuţiile care se poartă în mod nu neapărat cu titlul de noutate, dar ele se poartă mai mult la televizor decât la coaliţie.

Citeste si: Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv pentru conducere fără permis

Deci nu există o decizie politică pe creşterea impozitului sau a taxării şi Guvernul s-a angajat să nu crească impozitarea, ceea ce aşa va rămâne ”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat dacă a discutat cu premierul Ciucă despre posibilitatea introducerii unei taxe pe averi sau a impozitului progresiv, în condiţiile în care ministrul de Finanţe a lăsat de înţeles că este una dintre soluţiile care va fi propusă coaliţiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si