Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă prezenți la centrul de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul interimar Nicolae Ciucă participă la prezentarea Centrului naţional de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino”.

Author: Georgiana Balaban vineri 18 decembrie 2020 , 12:19

klaus iohannis și ciucă vaccin covid
Klaus Iohannis și premierul interimar Nicolae Ciucă.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul interimar Nicolae Ciucă participă vineri, de la ora 13:00, la prezentarea Centrului naţional de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Nicolae Ciucă prezent la eveniment în calitate de premier interimar

Prezenţa premierului Ciucă la eveniment fusese anunţată de joi, iar vineri a fost anunţată şi prezenţa preşedintelui Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis, scenarii posibile după eșecul negocierilor PNL-USR-PLUS-UDMR. Ce variante are

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat vineri că vaccinul va fi primit în România în perioada 26-31 decembrie, prezentând şi lista unităţilor medicale pentru prima etapă de vaccinare, destinată personalului medical.

Citeste si: UPDATE- Iohannis: „Astăzi nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern”(VIDEO)

klaus iohannis și ciucă vaccin covid
Președintele Klaus Iohannis.[Sursa foto: google]

Potrivit Comitetului, avizarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Bucureşti ca centru naţional de stocare al vaccinurilor împotriva COVID-19 este în curs de realizare, fiind finalizate toate etapele de amenajare a spaţiilor, inclusiv montarea ultracongelatoarelor de stocare la -80 ° C, iar până vineri, vor fi finalizate la nivelul CNCAV procedurile de lucru care privesc activităţile medicale şi logistice desfăşurate pe parcursul campaniei de vaccinare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si