"L-aţi văzut pe micuţ cu puţin timp înainte să moară?" - Reacţia avută de un medic de la spitalul privat acolo unde un copil de un an a murit în urma unei operaţii banale

Astăzi, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, sunt aşteptaţi la audieri mai mulţi medici care au fost implicaţi în tratarea băiatului de un an şi 10 luni care a murit în urma unei operaţii banale.

C.I.P., joi 08 noiembrie 2018 , 14:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anchetatorii vor să afle dacă medicii au făcut totul cum trebuie şi care au fost cauzele care au dus la decesul micuţului. Rând pe rând au sosit la DNA doctorii implicaţi în acest caz, dar niciunul dintre ei nu a vrut să ofere declaraţii presei.

Nici atunci când întrebările jurnaliştilor au devenit incomode, medicii nu au recţionat şi au preferat să meargă, în tăcere, către întâlnirea cu procurorii.

Dosarul a fost preluat de poliţiştii de la Omoruri şi de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Zilele trecute au fost audiaţi mama băiatului decedat după operaţie, dar şi medicul SMURD care a încercat să îl resusciteze pe băiat.

Detalii despre ce s-a întâmplat astăzi la Parchet ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45!

Reporter: Alin Antohe

Te-ar putea interesa si