La 49 de ani rolurile "parinte-copil" se inverseaza

Studiile arata ca varsta la care rolurile parinti-copii se inverseaza, iar copiii incep sa aiba grija de parintii lor este undeva la 49 de ani. Ii ajutam la cumparaturi, ii ajutam cu diverse chestiuni legate de casa si ii vizitam mai des.

A.S., marți 25 octombrie 2016 , 13:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Un studiu efectuat in Marea Britanie arata ca la varsta de 49 de ani copiii incep sa isi ajute parinti, iar rolurile parinte-copil se inverseaza. Jumatate dintre cei intervievati au declarat ca au grija de unul sau de ambii parinti.
Un sfert dintre britanici s-au mutat sau au in plan sa se mute pentru a putea fi mai apropate de parinti si pentru a-i putea ajuta.
Lars B.Anderson, directorul general al My Nametag a declarat: "Parintii isi dedica o mare parte din viata avand grija de noi si ajutandu-ne sa devenim independenti. Este usor sa uiti ca va veni un moment in viata in care fii si fiicele trebuie sa intoarca favoarea parintilor si sa inceapa sa aiba grija de ei. A fost interesant sa identificam varsta la care rolurile se inverseaza".

Un studiu efectuat in Marea Britanie arata ca la varsta de 49 de ani copiii incep sa isi ajute parinti, iar rolurile parinte-copil se inverseaza. Jumatate dintre cei intervievati au declarat ca au grija de unul sau de ambii parinti. Un sfert dintre britanici s-au mutat sau au in plan sa se mute pentru a putea fi mai apropate de parinti si pentru a-i putea ajuta.

Lars B.Anderson, directorul general al My Nametag a declarat: "Parintii isi dedica o mare parte din viata avand grija de noi si ajutandu-ne sa devenim independenti. Este usor sa uiti ca va veni un moment in viata in care fii si fiicele trebuie sa intoarca favoarea parintilor si sa inceapa sa aiba grija de ei. A fost interesant sa identificam varsta la care rolurile se inverseaza", scrie Daily Mail.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si