Se numește Annunziata Murgia și provine din Italia. Este cea mai în vârstă persoană care a studiat vreodată cursurile pe care le urmează, încheiate în mod normal la vârsta de 14 ani.

Femeia urmează lecții la centrul din apropierea casei sale din Dolianova, Sardinia.

„C ând a început războiul, totul s-a schimbat pentru mine

Îmi place să învăț, mereu mi-a plăcut”, a spus aceasta pentru Il Messagero, citat de  The Guardian, adăugând: „Dar când a început războiul, totul s-a schimbat pentru mine.

A trebuit să mă duc să muncesc, pentru că familia mea se chinuia [din punct de vedere financiar] și a trebuit să contribui și eu.”

Citeste si: Cozonacul și pasca au devenit un lux pentru mulți români. Vezi cât costă un cozonac făcut din ingrediente naturale

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Cândva, doar cei care aveau bani puteau studia”,  a mai spus aceasta.

Colegii de clasă sunt precum nepoții ei

Murgia a mai spus că, partenerii de studiu sunt „ca și nepoții ei”, cel mai tânăr dintre aceștia având 16 ani și repetând examenul de diplomă pentru a intra la liceu. Dar Murgia e hotărâtă să „dea tot ce poate” pentru a trece examenul din prima.

Citeste si: Autoritățile sunt în alertă! A fost activat plan roşu de intervenţie după un accident în Caraş-Severin

Unul din profesorii acesteia, Marina Pilia, a descris-o pe Murgia ca fiind un elev foarte pasionat și implicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si