La mulți ani de Sf. Constantin și Elena pentru toți cei care își serbează onomastica! Iată o serie de mesaje de Sf. Constantin și Elena 2024 pentru familie, prieteni și cunoștințe!

Pe 21 mai, creștinii ortodocși sărbătoresc Sfinții Împărați Constantin și Elena, o zi specială pentru cei care poartă aceste nume. Dacă vrei să transmiți urări celor dragi cu ocazia acestei sărbători, iată câteva mesaje și urări pe care le poți transmite celor dragi!

Mesaje cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena 2024

"La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Să ai parte de sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi!"

"Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc o zi plină de lumină și pace! La mulți ani!"

"Fie ca Sfinții Împărați Constantin și Elena să te ocrotească mereu și să-ți aducă fericire și liniște sufletească. La mulți ani!"

"La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Să ai parte de tot ce e mai frumos în viață și să fii mereu înconjurat/ă de iubire și prieteni adevărați!"

Mesaje cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Mesaje cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”- wowbiz.ro

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Constantin și Elena? Spune-le ”La mulți ani”

Urări de Sf. Constantin și Elena

"La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Să ai o zi frumoasă și plină de zâmbete!"

"Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate și bucurii alături de cei dragi.

La mulți ani!"
"Fie ca această zi specială să-ți aducă numai bucurii și momente frumoase! La mulți ani de Sf. Constantin și Elena!"

"Draga mea/ dragul meu, de Sf. Constantin și Elena îți doresc o zi plină de bucurii și momente de neuitat. La mulți ani și să fii mereu fericit/ă!"

" La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Sper că vei avea parte de o zi mai dulce decât tortul pe care sper că-l vei primi!"

"Îți doresc să fii mereu la fel de special/ă ca ziua ta de nume. La mulți ani și multe zâmbete!"

"La mulți ani! Sper că Sf. Constantin și Elena îți vor aduce noroc în toate planurile tale... inclusiv să câștigi la loto!"

Citeste si: Maria Dragomiroiu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas să își piardă viața, după ce a ațipit la volan: „Când am deschis ochii, în fața mea era un pom.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce surpriză i-a pregătit Victor Cornea Andreei Bălan de ziua ei de naștere: ”La mulți ani, centrul Universului meu!”- radioimpuls.ro

Citește și: Tradiţii de Sf. Constantin şi Elena în 2024: Superstiţii româneşti pentru data de 21 mai

Felicitări de Sf. Constantin și Elena pentru 21 mai 2024

"La mulți ani de ziua ta de nume! Să ai parte de multă sănătate, succes și împliniri în tot ceea ce faci."

"Chiar dacă suntem departe, gândurile mele bune sunt mereu cu tine. La mulți ani de Sf. Constantin și Elena și să ai parte de o zi minunată!"

"La mulți ani, dragul meu/ draga mea! Să crești mare și fericit/ă și să ai parte de tot ce îți dorești în viață. Sfinții Constantin și Elena să te ocrotească mereu!"

"Iubirea mea, îți doresc ca această zi specială să fie la fel de frumoasă ca tine. La mulți ani de Sf. Constantin și Elena!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si