La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei. Transmite-le "La Mulţi Ani" celor dragi, care îşi serbează ziua numelui de Sfântul Dumitru!

Author: Catalina Popa marți 26 octombrie 2021 , 06:50

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei. Peste 330.000

de români poartă numele Sfântului Dumitru, potrivit statisticilor MAI.

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Ce nume se serbează

Numele derivate din Dumitru sunt: Dumitru, Dimitri, Mitică, Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitrea, Mitrache, Dimitrica, Mitu, Dima, Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrița, Dumitrana, Mita, Mița, Dumitrina și Mimi.

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriţii zilei

Citeste si: Ce se mănâncă de Sf. Dumitru 2021? Tradiţii pentru 26 octombrie 2021

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Mesaje, urări şi felicitări

Citeste si: Ce se duce la biserică pentru pomenirea morţilor de Moşii de toamnă 2021?

La mulţi ani, Mitică! Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!
Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!
Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume.

Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Mitu!
Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie!
Cu ocazia zilei Sfântului tale, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021

Dragă Mitică, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer "LA MULŢI ANI" să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!
Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite și pline de bucurie. La mulți ani!
Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți!
De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Dumitra!
Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Problemele se țin lanț de Djokovic. Ar putea avea interzis și la turneele din Spania Problemele se țin lanț de Djokovic. Ar putea avea interzis și la turneele din Spania
spotmedia.ro
Cea mai vârstnică creatură de pe uscat are 190 de ani şi un sănătos apetit sexual Cea mai vârstnică creatură de pe uscat are 190 de ani şi un sănătos apetit sexual
spotmedia.ro
Cum a devenit un fost poliţist din Suceava un fotograf apreciat de National Geographic Cum a devenit un fost poliţist din Suceava un fotograf apreciat de National Geographic
b1.ro
Carla’s Dreams și-a dezvăluit identitatea în noul său videoclip Carla’s Dreams și-a dezvăluit identitatea în noul său videoclip
ziareonline.ro
„Nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare”, spune Raluca Bădulescu.  A slăbit zeci de... „Nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare”, spune Raluca Bădulescu.  A slăbit zeci de kilograme, dar acum a dezvăluit cum se menține. A spus clar care este secretul: „Mănânc…”
infoactual.ro
Conflict privind acordarea burselor de merit. Ce reclamă reprezentanții elevilor Conflict privind acordarea burselor de merit. Ce reclamă reprezentanții elevilor
evz.ro
Fierbe planeta. Putin și-a găsit aliați grei în fața confruntării cu SUA și NATO. Au... Fierbe planeta. Putin și-a găsit aliați grei în fața confruntării cu SUA și NATO. Au început pregătirile
doctorulzilei.ro
Ce înseamnă un infarct osos și cum se manifestă. Categoria cea mai afectată Ce înseamnă un infarct osos și cum se manifestă. Categoria cea mai afectată
romaniatv.net
Ai primit facturi greşite în ultimele luni? Uite cum poţi recupera banii plătiţi în plus Ai primit facturi greşite în ultimele luni? Uite cum poţi recupera banii plătiţi în plus
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si