La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților! Felicitări superbe pentru persoana iubită

Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru persoana iubită cu ocazia zilei speciale de Sfântul Valentin, ziua în care se sărbătorește iubirea.

Author: Andreea Bolocan joi 11 februarie 2021 , 11:52

felicitari pentru persoana iubita luna dragostei
Felicitări și mesaje pentru persoana iubită
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ziua Îndrăgostiţilor este un bun prilej pentru a-i demonstra persoanei iubite afecţiunea şi dragostea pe care o simţiţi, iar un mesaj, o urare sau o declaraţie de dragoste este întotdeauna bine primită.

Cele mai frumoase mesaje de dragoste și declarații de iubire scrise vreodată, te vor ajuta să îți surprinzi persoana iubită în momente pline de romantism.  Orice gest de dragoste trebuie însoțit de un mesaj care să mențină sau să aprindă flacăra iubirii. Mai jos ți-am pregătit cele mai frumoase felicitări și mesaje pentru persoana iubită.

Ziua îndrăgostiților. Felicitări superbe pentru persoana iubită

”Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!”

”Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singura inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti.”

”Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina.”

”Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic îţi va îndrepta ea cursul!…”

Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

”Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

”Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”

”Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!”

Felicitări pentru persoana iubită pentru Ziua Îndrăgostiților

Felicitare pentru Ziua Îndrăgostiților

Sfântul Valentin felicitare

Citeste si: 10 filme romantice pe care să le vezi împreună cu partenerul de Valentine's Day

Felicitare pentru persoana iubită

Citeste si: SMS-uri pentru Ziua Îndrăgostiților 2021. Cele mai frumoase mesaje de trimis pe 14 februarie

Felicitare pentru persoana iubită

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si