După moartea lui Papa Benedict al XVI-lea, dreapta conservatoare urmează să facă mai multe presiuni pentru a-l demite din funcție, așa cum spune unul dintre cardinali.

Citește și: Papa Benedict al XVI-lea, condus pe ultimul drum la Vatican. Este înmormântat în trei sicrie

Papa Francisc are 86 de ani, iar starea de sănătate a acestuia devine tot mai precară. Dacă va continua să se deterioreze, acesta va fi nevoit să demisioneze.

Papa Francisc s-a arătat mult mai deschis către Occident, a condamnat numeroase războaie, a susținut comunitatea LGBT sau avortul.

Citește și: Profeția înfricoșătoare a lui Nostradamus pentru anul 2023

Papa Benedict al XVI-lea, condus pe ultimul drum la Vatican. Este înmormântat în trei sicrie

Zeci de mii de oameni au participat joi, 5 ianuarie, în Piaţa Sf. Petru, la înmormântarea Papei Emerit Benedict al XVI-lea oficiată de succesorul său Francisc, o premieră în istoria recentă a Bisericii.

Citește și: Povestea incredibilă a lui Dolly Oesterreich, femeia care și-a ascuns amantul în pod timp de un deceniu. Ce a pățit când totul a ieșit la iveală

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fostul   Papă Benedict al XVI-lea, care a murit sâmbătă într-o mănăstire din Vatican, la vârsta de 95 de ani, a cerut iertare, în   testamentul spiritual  publicat după moartea sa, de la cei pe care i-a „rătăcit” de-a lungul vieții sale.

Citește și:   A murit Papa Emerit Benedict

Papa Benedict   a fost singurul papă cu origini germane din ultima jumătate de mileniu și primul pontif din aproape 600 de ani care a demisionat din funcție, în loc să rămână papă pe viață.

Pontiful va fi înmormântat sub Bazilica Sfântul Petru într-un sicriu de chiparos, alături de monede, medalii și un tub de plumb sigilat care conține un act de înmormântare.

Citește și: Papa Francisc a înfuriat Rusia. A acuzat cruzimea unor soldați ne-creștini în războiul din Ucraina

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si