La șapte ani de la tragedie, familia unei românce decedate în Italia își strigă durerea: „Nu a fost sinucidere, vrem să știm adevărul”

Ana Maria Târnovan, o tânără româncă a fost găsită spânzurată la Grotteria (Calabria), pe 12 mai 2016. Părinții acesteia nu cred că a fost o sinucidere și cer redeschiderea cazului.

Author: Diana Bostan luni 13 februarie 2023 , 08:55

ana

Ana Maria Târnăvan

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Părinții Anei sunt tot mai convinși de faptul că tânăra nu s-a sinucis, iar avocatul familiei susține că nu au fost făcute cercetări în acest caz.

Mama Anei este convinsă că nu a fost o sinucidere

„Vreau să știu adevărul, ce anume s-a întâmplat cu Ana Maria”, a transmis femeia.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. El sunase o rudă ca să-i țină de urât

Citeste si: Care a fost ultima dorință a unui român închis pentru două infracțiuni. Tânărul de 26 de ani fost găsit fără suflare în patul celulei sale din Italia- kanald.ro

Citeste si: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație- wowbiz.ro

„În actele de procedură – a declarat avocatul Russo – se face referire la un act de spânzurare care nu a fost niciodată constatat și care ar fi avut loc cu folosirea unei eșarfe care nu a fost niciodată găsită și care, în orice caz, nu a

fost niciodată sechestrată. Iar dinamica presupusei sinucideri nu a fost niciodată verificată, adică modul în care tânăra ar fi folosit eșarfa ipotetică”,  susține avocatul Antonia Russo.

Ana a fost găsită spânzurată în locuința sa din regiunea Calabria

Tânăra de 24 de ani a fost găsită spânzurată în baie, în locuința în care se afla arestată la domiciliu.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Caraș-Severin: o femeie a fost descoperită fără viață în curtea unei case, iar concubinul spânzurat

„Practic nu se știe exact cum a murit Ana Maria. Autopsia nu a fost efectuată, eșarfa nu a fost sechestrată, înălbitorul de rufe pe care ipotetic l-ar fi înghițit, potrivit unui martor de care nu s-a mai auzit niciodată, nu a fost niciodată găsit, subiecții care au făcut declarații cu privire la fapte nu au fost niciodată audiați”, a continuat avocatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si